DUŠAN SILNI SA DVA GOLA SRUŠIO VERONU: Juventus na 2/2 u Seriji A

Autor:

Sport

26.08.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče za Srbina

DUŠAN SILNI SA DVA GOLA SRUŠIO VERONU: Juventus na 2/2 u Seriji A

Foto: twitter.com/juventusfc

Fudbaleri Juventusa odneli su laganu pobedu iz Verone u drugom kolu Serije A - 3:0 je bilo na stadionu "Marka Antonija Bentegodija".

"Stara dama" je upisala tako i drugu pobedu u isto toliko mečeva nakon što je identičnim rezultatom u prvom kolu savladala novajliju Komo.

Jedino je ovog puta, za razliku od tada, zasijao srpski reprezentativac Dušan Vlahović i sa prva dva pogotka u sezoni predvodio tim iz Torina do trijumfa.

Prvi gol je postigao u 28. minutu, iskoristio je odlično dodavanje Jildiza napadač našeg nacionalnog tima i na sjajan način pored trojice protivnika matirao Montipa, dok je drugi bio rezultat uspešno realizovanog penala u 53. minutu. Ovo ga čini igračem sa najviše mečeva na kojima je postigao dva ili više golova u Seriji A u poslednjih šest sezona, sa ukupno 18 takvih slučajeva. Ova impresivna statistika stavlja ga ispred igrača poput Lautara Martineza (17) i Ćira Imobilea (16).

Pored Vlahovića, istakao se i 20-godišnji desni bek Nikolo Savona, koji je postigao svoj prvi gol u seniorskoj karijeri za Juventus. Njegov gol u 39. minutu, rezultat je centaršuta 20-godišnjeg Samuel-Žermena Mbangule, a Savona je uspeo da zahvati loptu glavom uz pomoć Vlahovića, prevarivši golmana Verone i postigavši pogodak.

Naredni izazov za Juventus biće duel protiv Rome, dok Verona putuje u Đenovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading