SRPKINJA NAPRAVILA SENZACIJA NA US OPENU: Ima samo 16 godina, a izbacila favorita!

Autor:

Sport

27.08.2024

02:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grandiozno se predstavila publici.

SRPKINJA NAPRAVILA SENZACIJA NA US OPENU: Ima samo 16 godina, a izbacila favorita!

Foto: Printscreen

Mlada Iva Jović je osvojila srca publike na terenu 15, kada je pobedila 42. teniserku sveta, Magdu Linet, sa ubedljivim rezultatom od 6:4, 6:3. Ova 16-godišnja teniserka je pokazala izuzetnu agresivnost i konstantnu igru, što je bilo dovoljno da savlada iskusniju protivnicu.

Rođena u Los Anđelesu, Iva je leta provodila u Srbiji, gde ima brojnu rodbinu, kao i u Leskovcu, gradu svog oca. Ova mlada teniserka, trenutno 389. na WTA listi, dobila je specijalnu pozivnicu kao najbolja američka juniorka i iskoristila ju je u potpunosti, postavši najmlađa teniserka u glavnom žrebu.

Pred krcatim tribinama terena 15, Iva je demonstrirala svoje umeće i talent, osvajajući publiku svojom hrabrom igrom i odlučnošću. Publika je bila svedok njene pobede nad renomiranom teniserkom, a Iva je još jednom potvrdila svoj veliki potencijal.

Iva sada ima priliku da se u drugom kolu takmiči sa boljom iz okršaja Aleksandrova – Tomova. Njena nepredvidiva igra i mladalački entuzijazam čine je teniserkom koju treba pratiti u budućnosti.

Iva Jović je definitivno nova teniska senzacija koja obećava da će obeležiti budućnost ženskog tenisa. Svojom hrabrom igrom i izuzetnim talentom, ona je već sada ostavila veliki utisak na teniskom terenu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njen naredni nastup i prate njen put ka vrhu svetskog tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading