DOŠAO JE IZ PARIZA SA ZLATOM, SAD HOĆE DA POJEDE "VELIKU JABUKU"! Koliko MOĆNA najava za Novaka pred US Open! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Njujork - džungla od betona gde nastaju snovi"

DOŠAO JE IZ PARIZA SA ZLATOM, SAD HOĆE DA POJEDE "VELIKU JABUKU"! Koliko MOĆNA najava za Novaka pred US Open! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković se priprema za odbranu titule na US Openu. Najbolji teniser ikada će noćas između dva i tri sata odmeriti snage u prvoj rundi sa Raduom Albotom, posle čega će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz susreta Štruf - Đere.

Pred novi početak Novak se oglasio na društvenim mrežama objavivši izuzetno moćnu najavu poslednjeg Grend Slema u godini. 

- Jedan čovek. Jedan san. Jedan grad. Došao je iz Pariza sa zlatom, sada hoće da pojede "veliku jabuku" (prim. aut. nadimak grada Njujork). Naoružan reketom i vernom violinom. Spreman je da krene - glase reči u videu, a Đoković je dodao i komentar: "Njujork. Vreme je za novi blokbaster".

Nakon toga kreće čuvena pesma od repera "Džej-Zia" u kojoj se Njujork naziva "džunglom od betona gde nastaju snovi".

Podsetimo, prethodne godine je Novak u finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) i tako došao do četvrte titule u Njujorku.

Ovogodišnji US Open predstavljaće Novaku priliku da dođe do pete titule na prestižnom njujorškom turniru, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Zanimljiva činjenica je da 16 godina niko nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku, a poslednji koji je to učinio bio je upravo Švajcarac 2008. godine. Ako radite ujutru, preživećete jednu noć bez spavanja jer - noćas mora da se gleda Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading