MUTA JE PREŠAO IGRICU! PA NE MOŽE SA VODOM DA SE SLAVI, MORA DA SE POPIJE! Legendarni trener za Republiku otkrio da je na strani "orlova"

Autor:

Sport

26.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo se Geriću izgleda nije svidela proslava košarkaša

MUTA JE PREŠAO IGRICU! PA NE MOŽE SA VODOM DA SE SLAVI, MORA DA SE POPIJE! Legendarni trener za Republiku otkrio da je na strani "orlova"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Slegli su se utisci posle Olimpijskih igara i, iako će gorak ukus ostati zauvek zbog poraza u polufinalu, ponos zbog košarkaša ostaje najveći mogući. Ceo svet iskazao je poštovanje našim "orlovima" zbog onako odigranog turnira u Francuskoj, a kao šlag na tortu stigla je i proslava koja je obišla društvene mreže u rekordnom roku. Posle pobede nad Nemačkom u borbi za treće mesto, slobodno vreme do dodele medalja Pešićevi igrači iskoristili su da odličje proslave kako dolikuje u jednom kafiću u Parizu uz srpske pesme i mnogo alkohola.

Baš zato su u halu Bersi posle finalnog duela došli u nesvakidašnjem raspoloženju koji je bio simpatičan gotovo svima, osim Andriji Geriću. Legendarni srpski odbojkaš istakao je da mu se nije svidelo kako su košarkaši Srbije izgledali nekulturno na postolju.

Bogdan je "ispalio" šeika, Jokić se ljuljao, Marinković blesavio i svi smo to shvatili kao jedan šaljiv i nesvakidašnji način proslave, ali ne i on. 

Kontaktirali smo legendarnog Miroslava Mutu Nikolića da iznese svoje mišljenje po tom pitanju, a njegova reakcija je legendarna.

- Medalja je medalja, mora da se proslavi. Ne znam ni ja, sad sam se probudio, ne znam gde mi je glava. Gde me sad nađošte... - reče Muta za naš portal, a mi ga prekinušmo i podsetišmo da su na dodelu "orlovi" došli blago pijani:

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

- Pa ja nisam nešto primetio da su bili pijani, ali znaš kako - ne može sa vodom da se proslavi! Mora nešto da se popije bre, pa i oni su ljudi. Da nije bilo onih sudija protiv Amerike i zlato bismo slavili - rekao je za Republiku veliki, jedan jedini, Muta Nikolić.

Podsetimo, ovo je izjavio Andrija Gerić za Nedeljnik:

- Njihovo slavlje je okej, ali nije bio momenat za tako nešto. Prvo je trebalo da prođu medalje. A to što ne mogu da ih nađu gde su u kafani, to meni lično nije simpatično, ali jeste srpskom narodu. Na neki način je nekultura i nepoštovanje drugih učesnika turnira. I ti drugi su nešto postigli. I uvek moraš poštovati svog protivnika, to je vrednost sporta koju prvo treba da naučiš! I ja sam osvajao svašta i slavili smo uspehe, ali mislim da su preuranjeno slavili na taj način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading