OVAKO JOKIĆ IZGLEDA U NAJNOVIJOJ NBA VIDEO IGRI: Od njega nema bolje ocenjenog, a grafički odrađenog? (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinuli mu nekoliko kilograma

OVAKO JOKIĆ IZGLEDA U NAJNOVIJOJ NBA VIDEO IGRI: Od njega nema bolje ocenjenog, a grafički odrađenog? (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najnovije izdanje popularne košarkaške video igre NBA 2K izazvalo je mnogo pažnje među ljubiteljima košarke širom sveta. Od svih košarkaša, najvišu ocenu u igri dobio je srpski centar Nikola Jokić, što je izazvalo veliku pažnju i oduševljenje među fanovima.

Nikola Jokić već duže vreme važi za jednog od najboljih košarkaša na svetu, ali kada i američka košarkaška zajednica prizna njegovu izuzetnu igru, to dobija poseban značaj. Ovaj potez iz popularne video igre samo potvrđuje status koji je Jokić stekao svojim sjajnim partijama u NBA ligi.

 

 

U izuzetnoj konkurenciji, Nikola Jokić je dobio ocenu 97, što ga svrstava u red najboljih košarkaša u ovogodišnjem izdanju igre. Pored njega, isti rejting su dobili i Luka Dončić i Janis Adetokumbo, a čini se da je upravo Grk najbolje odrađen kada je u pitanju grafika.

 

 

 

 

NBA 2K je predstavio Nikolu kao najbolje ocenjenog zbog nekih pojedinačnih kategorija, a potrudili su se i da mu što bolje urade izgled. Može se reći da su delimično uspeli, te da se za Dončića ovog puta nisu preterano potrudili. Adetokumbo izgleda najbolje od svih iz vrha, a Jokić je ovakvu građu imao možda po dolasku u Ameriku, skinuše mu bar jedno 5-10 kilograma. Mada, verujemo da ova informacija neće ni doći do njega koliko ga to ne zanima. Bitno je samo da i će i dogodine da školuje Amerikance i, nadamo se, uzme prsten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading