VLAHOVIĆ DAO PRVI GOL U SEZONI! Lazovićev tim na kolenima (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno se snašao!

VLAHOVIĆ DAO PRVI GOL U SEZONI! Lazovićev tim na kolenima (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa trenutno gostuju Veroni u drugoj rundi Serije A, a "stara dama" je došla do prednosti u 28. minutu preko Dušana Vlahovića!

Iskoristio je odlično dodavanje Jildiza srpski reprezentativac i na sjajan način pored trojice protivnika matirao Montipa.

U trenutku pisanja teksta gosti su i duplirali prednost, pošto je Savona šest minuta pre kraja prvog poluvremena povisio na 2:0 za Juve. Lazović je večeras kapiten Verone i imaće težak zadatak da se njegov tim vrati u igru.

Nakon nešto sporijeg početka, Juventus je preuzeo inicijativu i uspeo da iskoristi pritisak na protivnički tim. Lokateli je izveo "lopovski" potez osvajanjem lopte na polovini protivnika, a potom je Jildiz asistirao Vlahoviću koji je preciznim udarcem savladao rivalskog golmana.

Dušan Vlahović je postigao svoj prvi gol ove sezone u meču protiv Verone, nagoveštavajući da će biti ključni igrač u timu Juventusa. Mladi srpski fudbaler pokazao je svoju kvalitetnu igru i sposobnost da postiže golove, što je razlog za optimizam među navijačima torinskog crno-belog kluba.

Presing i agresivna igra tima iz Torina doveli su do ključnog trenutka u 28. minutu kada je Dušan Vlahović postigao gol. Ovaj napad predstavlja samo jedan od primera efikasne igre Juventusa u drugom kolu Serije A, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak sezone i nove golove svog omiljenog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading