SRBIN PREUZIMA ALBANSKI PARTIZANI! Trener SREĆAN zbog dolaska u Tiranu!

Autor:

Sport

26.08.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselinović doneo nesvakidašnju odluku

SRBIN PREUZIMA ALBANSKI PARTIZANI! Trener SREĆAN zbog dolaska u Tiranu!

Foto: Starsport

Srpski trener Aleksandar Veselinović izazvao je iznenađenje u srpskoj javnosti, pošto je najavio da preuzima ulogu stručnjaka albanskog tima Partizani iz Tirane. Na konferenciji za medije, Veselinović je obrazložio šta ga je motivisalo da prihvati ovu novu ulogu, ističući značaj i potencijal kluba u albanskom fudbalu.

Partizani je veliki klub u Albaniji. Veoma sam srećan, nisam osoba koja koristi velike reči. Zaista sam veoma srećan jer sam naišao na vrlo toplu dobrodošlicu od strane predsednika, osoblja i drugih ljudi u klubu. Entuzijasta sam jer Partizani započinje jedan projekat. Za mene je ovo novo iskustvo", istakao je Veselinović, naglašavajući svoje oduševljenje novim izazovom.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Veselinović

Istakao je da je već stekao ideju o svim igračima.


- S obzirom na to da skoro sve igrače u timu poznajem, razgovarali smo zajedno sa rukovodstvom kluba o radu i zadacima koje ćemo imati u narednom periodu. U ovom trenutku svi igrači su deo Partizanija i moramo ih poštovati. Stvorio sam ideju o svim igračima putem video snimaka, ali kao što znate, svaki trener ima različite ideje, pa ću ih sada posmatrati i tokom treninga i trenažnog procesa, otkrio je Veselinović detalje svog pristupa radu sa novim timom.

Veselinović je tokom karijere vodio nekoliko arapskih timova, ali je takođe bio i deo srpskih klubova poput Čukaričkog, Vojvodine u dva navrata i Spartaka iz Subotice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading