AMERI ZANEMELI KAD SU IH VIDELI! Jokić i Dončić ZAPALILI mreže, KRALJEVI zabave ODUŠEVILI publiku! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvi potezi.

AMERI ZANEMELI KAD SU IH VIDELI! Jokić i Dončić ZAPALILI mreže, KRALJEVI zabave ODUŠEVILI publiku! (VIDEO)

Foto: NBA

Nakon još jedne uspešne sezone u NBA ligi, Nikola Jokić je ponovo oduševio publiku, ovog puta na evropskom parketu. Pridružio se brojnim košarkaškim zvezdama na revijalnom meču u Evropi, gde je svojim jedinstvenim potezima ostavio snažan utisak na američku javnost.

Ovaj događaj, organizovan kao oproštajna utakmica legendarnog slovenačkog košarkaša Gorana Dragića, bio je pravi spektakl. Jokić je svojom kreativnošću na terenu dodatno ulepšao ovu emotivnu utakmicu, pokazujući još jednom zašto je toliko voljen i poštovan, kako među kolegama, tako i među navijačima.

Denver Nagets je ubrzo nakon meča objavio kompilaciju najzanimljivijih poteza, gde je Jokić briljirao, zajedno sa slovenačkom NBA zvezdom Lukom Dončićem. Američki ljubitelji košarke nisu krili oduševljenje, nazivajući Jokića "kraljem zabave" i "unikatnim igračem".

Jedan od najzapaženijih momenata sa utakmice bila je Jokićeva uloga sudije u takmičenju u zakucavanjima za najmlađe učesnike. Njegov šarm i harizma van terena izmamili su osmehe prisutnima, dodatno učvrstivši njegov status omiljenog među fanovima. Komentari na društvenim mrežama preplavili su internet, a jedan od najpopularnijih glasio je: "Kralj zabave! Jedan jedini, unikatni Jokić!" Drugi je dodao: "Šta god da probate, nikada nećete uspeti da me naterate da mrzim ovog čoveka!"

Ovaj spektakl je još jednom potvrdio da su Jokić i Dončić pravi kraljevi košarke, i na terenu i van njega, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima navijača širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading