NOLE ĆE OSVETITI BRAĆU! Srpski AS noćas kreće u POHOD - MEĐUTIM to nije običan meč, ovu činjenicu MNOGI nisu znali! (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna priča u svetu tenisa.

NOLE ĆE OSVETITI BRAĆU! Srpski AS noćas kreće u POHOD - MEĐUTIM to nije običan meč, ovu činjenicu MNOGI nisu znali! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković ulazi u meč prvog kola US Opena sa velikom motivacijom. Njegov protivnik, Moldavac Radu Albot, zauzima 138. mesto na ATP listi i do sada nije imao priliku da se susretne sa Noletom na terenu.

Međutim, za Novakovu braću, Marka i Đorđa Đokovića, Albot nije nepoznato ime. Na čelendžeru u italijanskom Bergamu 2013. godine, Đorđe Đoković je izgubio od Albota rezultatom 3:6, 6:3, 6:2, dok je Marko Đoković doživeo poraz od Albota 2012. godine u Sarajevu, rezultatom 6:4, 6:3.

Interesantna činjenica je da su i Đorđe i Marko Đoković doživeli poraze od istog protivnika, Radua Albota, na čelendžer turnirima pre nekoliko godina. Iako su se obojica bavila tenisom, oba brata su se suočila sa Albotoom na terenu i iskusila njegovu igru.

Ova zanimljiva povezanost između Novaka Đokovića i njegove braće sa istim protivnikom, Raduom Albota, privukla je pažnju i izazvala reakcije na društvenim mrežama.

Admini Instagram stranice "Tenisko reketiranje" primetili su ovu zanimljivu vezu između Novaka Đokovića, njegove braće i Radua Albota. Njihova objava izazvala je brojne reakcije među ljubiteljima tenisa, koji su se nasmejali ovom neobičnom podudaranju u karijerama Đokovića i Albota.

Novak Đoković će imati priliku da se suoči sa Albotaom na US Openu i pokaže svoje umeće na terenu. Sa motivacijom da ostvari uspeh na ovom turniru, Novak će sigurno dati sve od sebe da ostvari pobedu i obezbedi prolaz u narednu rundu takmičenja. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča, koji obećava uzbudljiv teniski spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading