SUPRUGA BORE ČORBE HITNO STIGLA U BOLNICU: Sa njom su i OVA tri ključna momka!

Autor:

Zabava

25.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Bore Đorđevića stigla u bolnicu.

SUPRUGA BORE ČORBE HITNO STIGLA U BOLNICU: Sa njom su i OVA tri ključna momka!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Čuveni roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", nedavno je završio u bolnici u Sloveniji zbog lošeg zdravstvenog stanja. Naime, Bora je bio priključen na kiseonik zbog komplikacija izazvanih hronično obstruktivnom bolešću pluća, a trenutno je na respiratoru.

Danas su mu u posetu došli supruga Dubravka, menadžer Bane Obradović i dva prijatelja, piše Telegrad. Domaći mediji su uspeli da je da ih snimi kako užurbano pristižu u zdravstvenu ustanovu u Sloveniji gde Bora trenutno leži. Svi su se zajedno kretali ka ulazu, držeći se za ruke i razgovarajući usput.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Čorba

 


Menadžer grupe "Riblja Čorba", Bane Obradović, dao je izjavu za Telegraf u kojoj je istakao da se nada boljim vestima u narednom periodu. Obradović je naglasio ozbiljnost situacije, ali je isto tako ostavio prostora za nadu.

- Bora je momentalno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao nam je menadžer grupe "Riblja Čorba", Bane Obradović.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Čorba

 


Bora Đorđević je veoma cenjen i voljen u muzičkim krugovima, kako u Srbiji tako i u regionu, te je vest o njegovom zdravstvenom stanju izazvala zabrinutost među njegovim fanovima.

Svi se nadamo brzom oporavku ovog legendarnog muzičara i želimo mu da se što pre vrati svojim muzičkim aktivnostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading