HRVATICA ČESTITALA ĐOKOVIĆU NA MEDALJI IZ PARIZA: Svaka mu čast, znam koliko je radio!

Autor:

Sport

26.08.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dona Vekić je teniska senzacija

HRVATICA ČESTITALA ĐOKOVIĆU NA MEDALJI IZ PARIZA: Svaka mu čast, znam koliko je radio!

Foto: Profimedia

Hrvatska teniserka Dona Vekić je nakon srebra na Olimpijskim igrama došla u Njujork puna samopouzdanja da nastavi tamo gde je stala u Parizu, a zakazala u Sinsinatiju.

Danas je u prvoj rundi US Opena savladala Kimberli Birel sa laganih 2:0, a u drugoj rundi igraće protiv Belgijanke Minen.

Posle pobede Hrvatica se osvrnula na uspeh u Parizu pomenuvši najboljeg tenisera ikada.

- I ja sam, isto kao i Nole, sanjala ceo svoj život o olimpijskoj medalji. I želim da mu čestitam, stvarno mi je drago da je osvojio to zlato, znam koliko mu znači, znam koliko je radio da to ostvari. Stvarno, svaka mu čast! - rekla je Vekić.

Republika

Foto: Profimedia

Dona Vekić

Kaže da joj je u ovom momentu samo jedna stvar potrebna.

- Odmor! Raspored je apsolutno brutalan i kada uporedite sa ostalim sportovima, naš odmor između dve sezone traje mesec ili mesec i po dana i stvarno nemamo vremena da se odmorimo kako treba pre nego što počnemo da treniramo ponovo. Ne znam da li će se to promeniti, ali to je vrlo nezdravo za igrače. Osećam se sveže samo u Australiji i to je to. Posle Vimbldona sam uzela devet dana slobodno, i svi misle da si spreman. Mentalno bila sam potpuno spremna za Igre, ali moje telo je bilo izmoreno. Bila sam dva puta prehlađena u proteklih mesec dana. Iako ponekad tvoja glava kaže da možeš da izdržiš i da ideš dalje, tvoje telo kaže da moraš da staneš - izjavila je hrvatska teniserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading