KECMANOVIĆ NAKON VELIKE DRAME PORŠAO U DRUGO KOLO US OPENA: Mišu u narednoj rundi očekuje nezgodni Italijan!

Autor:

Sport

27.08.2024

01:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišikori predao meč.

KECMANOVIĆ NAKON VELIKE DRAME PORŠAO U DRUGO KOLO US OPENA: Mišu u narednoj rundi očekuje nezgodni Italijan!

Foto: Profimedia

Srpski teniser, Miomir Kecmanović, uspeo je da se plasira u drugo kolo US Opena nakon dramatičnog meča protiv japanskog tenisera Kej Nišikorija. Meč je bio ispunjen uzbuđenjem i neočekivanim obrtima, ostavljajući publiku u napetom iščekivanju.

Meč između Kecmanovića i Nišioke bio je izuzetno neizvestan, sa mnogo preokreta i uzbuđenja. Japanac je bio blizu prolaza u naredno kolo, ali je propustio dve meč lopte u četvrtom setu, gde je imao vođstvo od 2:1 i 5:4. Ipak, Srbin je uspeo da se izvuče iz teške situacije i izbori peti set.

Nakon što je Nišioka predao meč zbog povrede, Kecmanović je pružio podršku svom protivniku i pokazao veliku empatiju prema njegovoj situaciji. Japanac je napustio teren u suzama, dok je srpski teniser ostao da ga teši i pruži mu podršku u ovom teškom trenutku.

Kecmanović će se u narednom kolu susresti sa Lorencom Musetijem, koji je ostvario pobedu nad Rajlijem Opelkom rezultatom 3:1. Očekuje se da će Kecmanović pružiti snažan otpor svom protivniku i nastaviti da ostvaruje zapažene rezultate na ovom prestižnom takmičenju.

Uspeh Miomira Kecmanovića na US Openu pokazuje njegovu izuzetnu posvećenost tenisu i talent, te navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove naredne nastupe na ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading