DOŠAO DA ZAMENI DRAGOVIĆA, A OTIŠAO POSLE DVA MESECA: Gde je pošlo po zlu između Stojića i Zvezde?

Autor:

Sport

26.08.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negde nije štimalo

DOŠAO DA ZAMENI DRAGOVIĆA, A OTIŠAO POSLE DVA MESECA: Gde je pošlo po zlu između Stojića i Zvezde?

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za drugi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona posle poraza u Norveškoj od Bodea (2:1), ali za razliku od prvog susreta, Vladan Milojević neće moći da računa na jednog igrača.

Revanš će crveno-beli odigrati za dva dana, a pre toga stigla je i zvanična potvrda da je transfer Nemanje Stojića u Makabi iz Tel Aviva dogovoren. 

Naime, početkom prelaznog roka kao bomba je odjeknula vest da je na Marakanu stigao reprezentativac Srbije koji je branio boje nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu. Očekivalo se da će upravo on biti zamena Aleksandru Dragoviću koji je napustio tim po završetku prošle sezone, međutim, negde je pošlo po zlu.

Umesto planiranog, defanzivac je posle svega dva meseca napustio Marakanu i karijeru će nastaviti u Izraelu. Stojić se dokazao u TSC kao jedan od najboljih srpskih štopera, zbog čega je, na kraju krajeva, i zaslužio poziv u reprezentaciju. Svi smo mislili da je bio projektovan za jednog od "komandosa" odbrane, ali, možda nas je uprava kluba iz Ljutice Bogdana sve prevarila.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Stojić sa Hvangom i Seolom

Odigrao je svega četiri meča za crveno-bele (Jedinstvo Ub, Tekstilac, Novi Pazar, Čukarički) i zabeležio jednu asistenciju protiv Pazaraca. Da stvar bude grđa, samo jedan i po meč je igrao na svojoj prirodnoj poziciji centralnog defanzivca, dok je za ostalo vreme provedeno na terenu Milojević pokušavao da od njega napravi desnog beka, ali je, izgleda, tu puklo. 

Ništa nije išlo na ruku Stojiću - transfer Drkušića je realizovan i samim tim ostalo je manje mesta za njega, a i na tom desnom beku se dokazao Mimović golom u Norveškoj. S toga, koliko god glupo ispalo i zvučalo - ovo je verovatno bilo najbolje rešenje i za jednu i za drugu stranu.

Stojić nazad kod Lazetića kod kog se proslavio, a Zvezdi profit od 400 hiljada kada se sve sabere i oduzme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading