OVAKO SADA IZGLEDA TRKA ZA ZAVRŠNI MASTERS! Pogledajte kakve su NOLETOVE ŠANSE da ODE u TORINO! (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo neočekivano.

OVAKO SADA IZGLEDA TRKA ZA ZAVRŠNI MASTERS! Pogledajte kakve su NOLETOVE ŠANSE da ODE u TORINO! (FOTO)

Foto: Instagram.com/oksrbije

Nakon završetka Rodžers kupa, trka za plasman na završni Masters turnir u Torinu postaje sve intenzivnija. Lista kandidata koji su u igri za osam prestižnih mesta u Torinu uključuje neka od najpoznatijih imena tenisa, a svakim turnirom situacija na rang-listi postaje sve napetija.

Janik Siner, italijanski teniser je već obezbedio svoje mesto na završnom turniru zahvaljujući sjajnim rezultatima tokom sezone. Njegova konzistentnost i napredak učinili su ga jednim od najdominantnijih igrača ove godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvo mesto ide Sineru

Na drugom mestu nalazi se Karlos Alkaraz, mladi Španac koji nastavlja da impresionira svojim nastupima, cementirajući svoje mesto kao jedan od favorita za završni Masters. Njegova kombinacija mladosti, talenta i snage čini ga ozbiljnim kandidatom za trofej u Torinu, a odmah nakon njega nalazi se  Aleksander Zverev, nemački teniser koji beleži dobre rezultate i uspešno se drži u vrhu, uprkos konkurenciji. Zverev je pokazao da može da izdrži pritisak i verovatno će biti jedan od ključnih igrača u Torinu.

Foto: Instagram/Printscreen/u_penjanju

A evo i liste

Na četvrtom mestu možemo videti Danila Medvedeva, teniser Rusije je stabilan u vrhu, ali će morati da zadrži dobru formu u preostalim turnirima kako bi osigurao svoje mesto na završnom Mastersu.  Kasper Rud, nalazi se odmah ispod njega, tačnije na petom mestu, Norvežanin je poznat po svojoj borbenosti na terenu, a njegova konstantnost tokom sezone ga čini ozbiljnim kandidatom za Torino.

I konačno na šestom mestu možemo videti našeg asa Novaka Đoković, koji uprkos selektivnom igranju turnira, uspeva da ostane u vrhu. Sa svojim iskustvom i kvalitetom, Đoković je uvek među favoritima, bez obzira na trenutni plasman.

Republika

Foto: Profimedia

Ništa bez Noleta

Andrej Rubljov, zauzim na listi sedmo mesto, ruski teniser je stabilan član top 10 i uz nekoliko dobrih rezultata na predstojećim turnirima može osigurati svoje mesto u Torinu, dok se Aleks de Minor nalazi na osmom mestu, australijski teniser je ove godine pokazao izuzetnu formu, a plasman na završni Masters bio bi kruna njegovog napornog rada.

Deveto mesto pripalo je Stefanosu Cicipasu, grčkom teniseru koji  prolazi kroz promenljive rezultate, ali njegova borbenost i talenat ga drže u konkurenciji za Torino i poslednje mesto zauzeo je Tejlor Fric, američki teniser je na ivici top 8, a naredni turniri će biti ključni za njegov plasman, te će Fric će morati da pokaže najbolju igru ako želi da se nađe među elitom u Torinu.

Kako se sezona približava kraju, svaki meč i svaki poen postaju izuzetno važni. Svi teniseri su svesni da je plasman na završni Masters u Torinu od ogromnog značaja, ne samo zbog prestiža, već i zbog značajnih bodova koji mogu uticati na njihovu poziciju na ATP listi za narednu sezonu. Preostali turniri do kraja godine biće pravi spektakl za ljubitelje tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading