IVAN PONOVO NAPUSTIO MALOG ŽELJKA?! Marinković napravio neviđeni skandal - POBEGAO IZ NIŠA GLAVOM BEZ OBZIRA!

Autor:

Zadruga

13.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik ponovo u centru interesovanja!

IVAN PONOVO NAPUSTIO MALOG ŽELJKA?! Marinković napravio neviđeni skandal - POBEGAO IZ NIŠA GLAVOM BEZ OBZIRA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Ivan Marinković, Željko Kulić

Emisija "Narod pita" koja se emituje svake večeri, pruža priliku bivšim učesnicima rijaliti programa "Elita" da govore o svom iskustvu, kao i da odgovaraju na pitanja gledalaca. Ova emisija je posebno zanimljiva jer gledaoci imaju priliku da čuju razne perspektive i saznaju detalje koje ranije nisu bili dostupni.

Foto: printskrin pink tv

Narod pita

 

Sinoć je bila najavljeno gostovanje Anite Stanojlović, pobednice sedme sezone "Elite", kao i Ivana Marinkovića, koji se našao u centru pažnje zbog skandala koji je izbio pred kraj rijalitija. Naime, Ivanova supruga je bila u središtu preljubničkih navoda, što je dodatno podgrejalo medijsku pažnju i interesovanje javnosti. Osim toga, Ivan Marinković je bio jedan od Anitinih najvećih protivnika tokom samog rijalitija, što je dodatno povećalo uzbuđenje zbog njihovog mogućeg susreta u emisiji "Narod pita".

Međutim, uprkos velikom interesovanju i očekivanjima, Ivan Marinković je iznenada objavio da se neće pojaviti na večerašnjem izdanju emisije. Ova vest je izazvala veliko razočaranje među fanovima i gledateljima, koji su na društvenim mrežama izražavali svoje nezadovoljstvo.

Foto: Instagram.com/Ivan Marinkovic

Ivan Marinković

- Iz opravdanih razloga večeras neću biti u emisiji 'Narod pita', vidimo se uskoro u istoj - napisao je Ivan sinoć u svom storiju na Instagramu. Ova odluka je razočarala mnoge njegove obožavaoce koji su se nadali da će prisustvovati uzbudljivom susretu između njega i Anite.

Na snimku koji je zabeležen u domu Kulića u Nišu nakon Marinkovićeve objave o nedolasku u emisiju, Miljana, Ivan i Željko su se brčkali u bazenu porodične kuće Kulića u Nišu. Poznato je da Veliki šef oduzima honorare onim nekadašnjim elitarima koji se ne pojave u emisiji, a Ivan Marinković je toga vrlo svestan i čini se da je odlučio da reaguje.

Na snimku koji je Ivan upravo objavio putem društvene mreže Instagram, može se videti a se trenutno nalazui na auto-putu, a na društvenim mrežama su se javile spekulacije da je krenuo da moli produkciju za oprost na račun toga što je vreme provodio sa svojim sinčićem, sa kojim je konačno ostvario roditeljski kontakt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading