ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR! Vozač se automobilom zakucao u STUB!

Autor:

Svet

14.08.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto događaja upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR! Vozač se automobilom zakucao u STUB!

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Vozač automobila hitno je prevezen helikopterom u KBC Osijek nakon što je sleteo s kolovoza u Ulici braće Radića u Cerni i udario u banderu.

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima u sredu, a dojavu o nesreći policija je primila u 17.36 sati, preneo je 24sata.hr.

Hitna reakcija i zatvaranje puta

Na mesto događaja upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Težina njegovih povreda još nije poznata. Od 18:20 sati deonica puta Županijske ceste 4170 u Cerni je zatvorena za sav saobraćaj, a uviđaj je u toku, navodi policija.

Helikopterski transport do KBC Osijek

Povređeni vozač prevezen je helikopterom hitne medicinske službe u KBC Osijek, što ukazuje na ozbiljnost njegovog stanja.

Helikopterski transport povređenih osoba često se koristi u slučajevima kada je brza medicinska intervencija neophodna kako bi se osigurala najbolja moguća njega i šanse za oporavak.

Očekuje se da će više detalja o stanju vozača i uzrocima nesreće postati dostupno nakon završetka policijskog uviđaja.

Bezbednost na putevima

Ova nesreća još jednom ističe važnost poštovanja saobraćajnih propisa i zabrane vožnje pod uticajem alkohola ili drugih supstanci.

Sigurnost na putevima treba da bude prioritet za sve učesnike u saobraćaju kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i njihovih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading