BOMBASTIČNA PLAVUŠA ISPRATILA ZVEZDINOG IGRAČA U BEOGRAD! Delije će PARITI oči jer uskoro i LEPOTICA stiže u Srbiju (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje okupljanje tima.

BOMBASTIČNA PLAVUŠA ISPRATILA ZVEZDINOG IGRAČA U BEOGRAD! Delije će PARITI oči jer uskoro i LEPOTICA stiže u Srbiju (FOTO)

Foto: Instagram/dauminator24

Majk Daum i Tejlor

Košarkaški klub Crvena zvezda uskoro počinje s pripremama za novu sezonu, a čeka se još samo jedan igrač da bi se tim kompletirao. U planu je dolazak još jednog košarkaša na poziciji krilnog centra, koju trenutno jedino pokriva Majk Daum. Naravno, mogu da mu ulete i Nikola Kalinić ili Dejan Davidovac, ali kako bi se napravio iskorak u Evroligi, potrebna je još jedna jaka četvorka.

A donedavni igrač Anadolu Efesa kom je to prirodna pozicija uputio se ka Beogradu. Majk Daum je predstavljen kao jedno od prvih pojačanja na Malom Kalemegdanu ovog leta, a od tada ne prestaje da oduševljava sve zvezdaše na društvenim mrežama. Posle njega stigla su i mnoga nova imena, a on je redovno ostavljao komentare na njihovim objavama, ostvarujući tako vezu s njima još pre nego što stigne u Beograd.

Republika

Foto: Instagram/dauminator24

Majk i Tejlor

Prošao je "letnji raspust" i došlo je vreme da se Daum otisne u Evropu, gde će uskoro započeti pripreme sa novim klubom. A za Beograd ga je ispratila atraktivna devojka koja je ujedno i njegova supruga - Tejlor Agost.

Plavuša je na Instagramu objavila sliku sa aerodroma u Portlandu, te poručila:

Šaljem ga nazad u Evropu da odigra svoju šestu sezonu. Veoma sam ponosna na tebe, vidimo se u Beogradu.

To, dakle, znači da ćemo gledati i nju na utakmicama Crvene zvezde. Očekuje nas uzbudljiva sezona na Malom Kalemegdanu u svakom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading