JOKIĆ OVO NE ODBIJA! Misteriozna devojka mu je poklonila nešto što najviše voli (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Jokić navikao na čestitke i pohvale gde god da se pojavi, ovog puta je dobio nešto neočekivano.

JOKIĆ OVO NE ODBIJA! Misteriozna devojka mu je poklonila nešto što najviše voli (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio bronzanu medalju sa srpskom košarkaškom reprezentacijom, Nikola Jokić se vratio u svoj rodni Sombor kako bi se opustio i uživao u zasluženom odmoru. Poznat po svojoj ljubavi prema konjima, Jokić često posećuje hipodrom u svom rodnom gradu gde uživa u društvu svojih omiljenih životinja.

Iako je Jokić navikao na čestitke i pohvale gde god da se pojavi, ovog puta je dobio nešto neočekivano - poseban poklon od jedne dame koja ga je dozivala. Video-snimak na kome Jokić prihvata kesu sa flašom pića brzo se proširio društvenim mrežama, ostavljajući fanove zapanjenim i oduševljenim gestom nepoznate žene. Izraz lica trostrukog MVP NBA lige govori o prijatnom iznenađenju koje je doživeo.

 

 


Nakon povratka iz Pariza, Jokić je odmah posetio hipodrom u Somboru kako bi pratio trke konja, a pritom se počastio limenkom hladnog piva. Ova opuštajuća aktivnost samo je jedan od načina na koji Jokić provodi slobodno vreme u svom rodnom gradu, gde uživa u miru i tišini, daleko od svetala reflektora i košarkaških terena.

 

 

 

 


Dok se javnost divi Jokićevim sportskim dostignućima, on ostaje skroman i posvećen svojim korenima, vodeći nas sve podsetnikom da je važno ostati povezan sa svojim poreklom i uživati u jednostavnim radostima života, poput gledanja trka konja na hipodromu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading