RODBINA IZNENADILA DUŠANA MANDIĆA KAD JE STIGAO KUĆI: Evo šta su tašta i tast uradili za svog zlatnog zeta (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mandić je uživao u porodičnoj podršci i radosti zbog svog najnovijeg naslednika.

RODBINA IZNENADILA DUŠANA MANDIĆA KAD JE STIGAO KUĆI: Evo šta su tašta i tast uradili za svog zlatnog zeta (VIDEO)

Foto: printscreen/facebook

Dušan Mandić

Olimpijske igre u Parizu su se završile spektakularnim trijumfom vaterpolo reprezentacije Srbije nad reprezentacijom Hrvatske u finalu. Iako je mnogo ljudi sumnjalo u njihove sposobnosti i mogućnosti da uopšte donesu kući bilo koji medalju, vaterpolo reprezentacija Srbije je sve to pobila i, ni manje ni više, doneli su kući zlatnu medalju sa najprestižnijeg takmičenja, potvrđujući tako neprikosnovenu dominaciju naše zemlje u ovom sportu.

Jedan od junaka ove pobede je iskusni Dušan Mandić, čija je izuzetna igra doprinela osvajanju zlatne medalje. Nakon svečanog dočeka u Beogradu, Mandić je posetio rodnog Tivat, ali i Ljubovije, gde su ga sa radošću dočekali roditelji njegove supruge Slađe.

 

 


Dušan Mandić, višestruki osvajač zlatnih medalja na Olimpijskim igrama, sa ponosom je zakoračio u dvorište tasta i tašte, gde su ga sačekali trubači i bakljada. Emotivni trenuci bili su obogaćeni muzikom iz serije/filma "Otpisani", "Kondorovim letom", "Maršem na Drinu" i "Morem plovi jedna mala barka", simbolično prikazujući put naših vaterpolista ka osvajanju zlatne medalje.

 

 

 

 


Mandić je uživao u porodičnoj podršci i radosti zbog svog najnovijeg naslednika, sina Ognjena, koji se pridružio porodici koja već broji i ćerku Lenku. Ovaj trenutak radosti dodatno je učinio doček u Ljubovijama nezaboravnim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading