PEŠIĆ JAKO EMOTIVAN U SVOM RODNOM GRADU! "Šta da vam kažem, Pirot je uvek moja inspiracija" (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.08.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio se što je bilo toliko ljudi.

PEŠIĆ JAKO EMOTIVAN U SVOM RODNOM GRADU! "Šta da vam kažem, Pirot je uvek moja inspiracija" (VIDEO)

Foto: ATAImages

Svetislav Pešić je nakon osvojene bronze na Olimpijskim igrama u Parizu, došao u svoj rodni grad Pirot da proslavi sa svojim najdražim ljudima ovaj neverovatan uspeh. Pri izlasku na scenu, bio je jako emotivan.

 

 

- Dobro veče svima! Ja se ponekad zapitam, da li sam ja sve ovo zaslužio i tamo u Beogradu, a sad i ovde u mom gradu Pirotu. Stvarno sam zahvalan što ste došli da zajedno i na ovim prostorima, sa mojim najdražim, proslavim ove rezultate, naravno i košarkaša i svih drugih olimpijaca. Šta da vam kažem, Pirot je uvek moja inspiracija i odavde praktično moram da kažem, bez ikakvih sentimenata ili nostalgija, odavde sve i sa moje strane kreće. Ovi koji me malo više i malo bolje poznaju, koji su češće sa mnom, znaju da sam ove godine u olimpijskoj godini, najviše vremena ipak proveo u Pirotu i odavde, da tako kažem, pripremao sebe i preipremao se za ovo posle toga sve što se desilo - emotivno je izjavio Pešić na početku obraćanja.

 

 

Posle je spomenuo utakmicu protiv Amera.

- To je bila posebna utakmica, kako da kažem, provukli su se, dešavale su se pomalo i neke čudne stvari, ali bilo je ogromno zadovoljstvo, mislim da smo igrali fantastičnu košarku i to ne samo na toj utakmici. Ja kao trener ponosan sam na moje igrače, na sve što se tamo dešavalo, zahvalan sam im i na podršci koju su oni meni dali i na motivaciji kojom su oni jednostavno pomogli i mene... meni. Izvinjavam se na ove padeže, ali ja sam ipak odavde. Ne očekuje se puno od nas koji smo već u godinama, ali vidite mi možemo da iznenadimo, a ja evo iznenađujem već 40 godina - zaključio je Pešić.

 

 

Nakon toga su meštani krenuli da ispaljuju fantastočan vatromet u trubače, dok je Pešić igrao na sceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading