VAU, KAKVA BOMBA! ĆERKA POKOJNOG MIHE U JAKO EGZOTIČNOM IZDANJU! Evo gde pokazuje svoje savršeno izvajano telo (FOTO+VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.08.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa, zgodna i plava... ko bi mogao da joj odoli?

VAU, KAKVA BOMBA! ĆERKA POKOJNOG MIHE U JAKO EGZOTIČNOM IZDANJU! Evo gde pokazuje svoje savršeno izvajano telo (FOTO+VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Zanosna Viktorija Mihajlović, ćerka bivšeg fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, pokazala je svoje zanosne adute na egzotičnoj destinaciji Porto Červo u Sardiniji.

Viktorija na svom instagram profilu već danima žari i pali svojim savršeno izvajanim telom, fotografijama nastalim na egzotičnoj destinaciji u Sardiniji.

 

 

Siniša Mihajlović bio je srpski fudbaler i fudbalski trener. Karijeru je počeo kao levo krilo, da bi prelaskom u Italiju bio prekomandovan u odbranu, gde je igrao do kraja igračke karijere. Za reprezentaciju Jugoslavije Mihajlović je odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova, a za istu je učestvovao i na Svetskom prvenstvu 1998. i Evropskom prvenstvu 2000.

Poznat je kao jedan od najboljih i najkreativnijih izvođača slobodnih udaraca u svetu. On je jedini igrač koji je u Seriji A postigao tri pogotka na jednoj utakmici iz slobodnih udaraca, a takođe drži rekord po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca u Seriji A zajedno sa Andreom Pirlom.

Posle završetka igračke karijere radio je kao pomoćni trener u Interu do 2008 i u tom periodu osvojio još dve titule prvaka kao i jedan trofej superkupa Italije. Pored Intera je bio i trener Bolonje, Katanije, Fjorentine, fudbalske reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona.

Posthumno mu je dodeljen Orden Karađorđeve zvezde prvog reda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading