POGODITE KO JE OVA LEPOTICA KOJA JE ZAPALILA MREŽE?! Unuka SLAVNOG fudbalskog trenera dočekala "ORLOVE" na BALKONU!

Autor:

Sport

14.08.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obara svojom harizmom.

POGODITE KO JE OVA LEPOTICA KOJA JE ZAPALILA MREŽE?! Unuka SLAVNOG fudbalskog trenera dočekala "ORLOVE" na BALKONU!

Foto: Instagram/Printscreen

Olimpijske igre su gotove, srpski sportisti su se vratili, a oni najuspešniji dočekani su, na samo napem narodu znan način ispred Starog dvora. Na čuvenom balkonu pojavili su se Novak Đoković, vaterpolisti i Damir Mikec i Zorana Arunović sa zlatom, Aleksandra Perišić sa srebrom i košarkaši sa bronzom.

Ono što je privuklo veliku pažnju, jeste unuka Bore Milutinovića, legendarnog srpskog i jugoslovenskog fudbalera i trenera, poznatog po svom doprinosu u svetu fudbala. Njegova prelepa unuka, Darija, oduševila je sve prisutne svojim spektakularnim dočekom srpskih reprezentativaca.

Dok su naši reprezentativci pristizali i čekali trenutak kada će izaći na plato, Darija je odlučila da pruži nezaboravan doček našim herojima. Sa visine uhvatila je fotografiju gde hiljade njih čekaju baš naše šampione, okružena srpskim zastavama i transparentima, Darija je toplo pozdravila reprezentativce.

 

 

Njen osmeh i iskreno oduševljenje bili su vidljivi, čineći ovaj događaj još posebnijim. Darija je svojom pažnjom i entuzijazmom stvorila atmosferu istinskog gostoprimstva i podrške, koja je osvojila srca ne samo "orlova" i "delfina" već i svih koji su bili prisutni.

Ovaj događaj je još jedan dokaz da su porodične vrednosti i ljubav prema naciji i fudbalu od velikog značaja za porodicu Milutinović. Na kraju dana, događaj je završen uz osmehe, čestitke i tople pozdrave, ostavljajući svima u srcima radost i ponos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading