OBRADOVIĆU SA NJIM SI JAČI! Prelomilo se koplje - KOŠARKAŠ osvojio srebro na OI, pa ipak ostaje u EKIPI!

Autor:

Sport

14.08.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oslanjaju se na njega.

OBRADOVIĆU SA NJIM SI JAČI! Prelomilo se koplje - KOŠARKAŠ osvojio srebro na OI, pa ipak ostaje u EKIPI!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Košarkaški klub Monako danas je saopštio da je Metju Strazel produžio ugovor sa klubom do juna 2027. godine. Ovaj 22-godišnji talentovani plejmejker došao je u Monako 2022. godine iz Asvela, i od tada je postao ključni igrač u ekipi.

Prvobitno je Strazel imao ugovor sa Monakom do juna 2025. godine, ali je nakon uspešnih pregovora sa rukovodstvom kluba odlučeno da se saradnja produži za dodatne dve godine. Strazel je posebno skrenuo pažnju na sebe osvajanjem srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je prosečno beležio pet poena i 1,6 asistencija po utakmici, pružajući konstantno kvalitetne partije na parketu. Njegove igre u dresu reprezentacije, kao i doprinos timu Monaka, značajno su povećale njegovu vrednost i status u ekipi.

Foto: printskrin/vikipedia

Metju

Tokom svog boravka u Monaku, Strazel se istakao ne samo kao talentovan igrač, već i kao vođa na terenu, pokazujući zrelost koja prevazilazi njegove godine. U prethodnoj sezoni, on je bio ključni igrač u pohodu Monaka na polufinale Evrolige, gde su zaustavljeni od strane španske Barselone. Njegova brzina, kontrola lopte i sposobnost kreiranja šansi za saigrače, učinile su ga neophodnim delom strategije trenera Saše Obradovića.

Nova sezona u Evroligi počinje 3. oktobra, a Monako će u prvom kolu ugostiti Olimpiju iz Milana. Očekuje se da će Strazel i dalje igrati ključnu ulogu u timu, posebno u nastojanjima kluba da ove godine napravi korak više i stigne do finala. Produženje ugovora sa Strazelom pokazuje jasnu nameru kluba da se dugoročno osloni na mlade talente i izgradi ekipu sposobnu za najveće domete. Pored uspeha na terenu, Strazel je postao omiljen među navijačima Monaka, koji cene njegovu posvećenost i borbenost. Produženje ugovora obradovalo je i pristalice kluba, koji veruju da sa Strazelom u ekipi, Monako ima svetlu budućnost i da će se boriti za titule kako u nacionalnim takmičenjima, tako i na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading