KARI DONESI KUĆI BRONZU ŠTO SE ZLATI! Meštani Pirota se ovako pripremaju za njegov dolazak (FOTO+VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi za jednog, jedan za svi!

KARI DONESI KUĆI BRONZU ŠTO SE ZLATI! Meštani Pirota se ovako pripremaju za njegov dolazak (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije postigla je značajan uspeh na Olimpijskim igrama osvojivši bronzanu medalju, što je izazvalo veliko oduševljenje među navijačima. Nakon finalne utakmice između SAD i Francuske, održana je svečana ceremonija dodele medalja u Bersi dvorani gde su naši košarkaši bili pravi hit.

Naši olimpijci, kao i sam selektor Svetislav Pešić, već narednog dana nakon utakmice za bronzu, su se vratili u svoju rodnu zemlju. Većina košarkaša je već otišlo svojim kućama, a svečani doček u pirotu se priprema za najboljeg selektora Srbije.

 

 

Republika otkriva na licu mesta kako te pripreme teku, da se svi kolektivno trude da sve prođe u savršenom redu.

 

 

Veselje je u punom jeku, uz mnogo pesama i horskih izvođenja.

 

 

Peva se himna Srbije, kao i mnoge druge poznate izvedbe za sportska takmičenja, koje smo u ovom periodu mogli da čujemo sa svih strana.

 

 

 

 

Već se okupio veliki broj ljudi na samom mestu dešavanja, a naravno, očekuje se da će ih biti još toliko.

 

Događaj je na jako visokom nivou, sve je odlično organizovano još se čeka samo da se pojavi i zvezda samog šoua, Svetislav Pešić.

 

 

 

Podsetimo, Svetislav Pešić je u utakmici protiv Australije, jednim tajm autom promenio čitav tok utakmice, gde su naši košarkaši uspeli da se izvuku iz gubitka sa 24 razlike, što je naše košarkaše dovelo do polufinalne utakmice. U polufinalu su se susreli sa Amerima, iako su čitavu utakmicu vodili, na kraju su ipak izgubili i završili u bobi za bronzanu medalju. Pobedom nad nemačkom reprezentacijom, uspeli su da dođu do bronze iako su zaslužili zlato.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading