TENISKI STRUČNJAK O NOVAKU! Ovo je rekao za Đokovićevo dalje takmičenje

Autor:

Sport

14.08.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove izjave definitivno bude interesovanje javnosti.

TENISKI STRUČNJAK O NOVAKU! Ovo je rekao za Đokovićevo dalje takmičenje

Foto: Starsport

Francuski teniski trener, Patrik Muratoglu, izneo je svoje mišljenje o karijeri Novaka Đokovića, tvrdeći da srpski teniser ima još nekoliko godina vrhunskog tenisa u sebi.

- Novak može da igra još tri ili četiri godine na najvišem nivou - rekao je Muratoglu.

Muratoglu ističe da je Novak u sjajnoj formi i da trenutno igra neverovatan tenis, te da je spreman za takmičenje na najvišem nivou. 

 - Novak je u sjajnoj formi, igra neverovatan tenis. Spreman je za takmičenje na najvišem nivou. Treba mu takmičenje sa Rafom i Rodžerom da bude najveći. Jedine konkurente koje sada može da ima su Karlos i Janik koji mogu da ga pobeđuju i povrede njegov ego. Zato će želeti da pokaže da je i dalje veliki šampion - zaključio je Muratoglu.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Nekadašnji trener Serene Vilijams, Patrik Muratoglu, nedavno je izjavio da smatra da je Novak Đoković sada najveći teniser svih vremena. Ova izjava je usledila nakon Olimpijskih igara, gde je Đoković ostvario značajan uspeh, a posebno se ističe njegov meč protiv Rafaela Nadala koji je, prema Muratoglu, bio ključan na putu ka zlatu.

Ove izjave Patrika Muratoglua definitivno bude interesovanje javnosti i postavljaju pitanje koliko Novak Đoković zaista može da ostvari još uspeha u svojoj karijeri i da li će zaista ostati dominantna figura u svetu tenisa u narednim godinama. S obzirom na to da je Đoković već ostvario značajne uspehe, poput osvajanja Olimpijske medalje, pitanje je da li će uspeti da održi svoj nivo igre i da se nosi sa sve jačom konkurencijom, kako starijom tako i mlađom. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i vidimo kako će se stvari odvijati u svetu tenisa u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading