NAGODIO SE SA TUŽILAŠTVOM! Doživotna robija za bivšeg sportistu zbog UBISTVA devojčice!

Autor:

Sport

14.08.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NFL igrač Sijer Vud osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, ali uz mogućnost uslovnog otpusta nakon 10 godina.

NAGODIO SE SA TUŽILAŠTVOM! Doživotna robija za bivšeg sportistu zbog UBISTVA devojčice!

Foto: Instagram/Printscreen

Sijer Vud

Nekadašnji NFL igrač Sijer Vud osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva petogodišnje ćerke svoje devojke, koje se dogodilo 2019. godine u Las Vegasu. Vud, koji je tokom svoje karijere igrao za timove poput Hjuston Teksansa, Baltimor Rejvensa, Sijetl Sihoksa i Bafalo Bilsa, postigao je dogovor sa tužilaštvom.

Ranije ove godine, 33-godišnji Vud priznao je krivicu za ubistvo drugog stepena i zloupotrebu deteta, što se dogodilo u njegovom stanu u Las Vegasu u aprilu 2019. godine. Kao deo kazne, Vud je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, ali uz mogućnost uslovnog otpusta nakon 10 godina.

Foto: Instagram/Printscreen

Sijer Vud - bivša zvezda američkog fudbala

Kancelarija mrtvozornika u Las Vegasu saopštila je da je dete, La'Raja Dejvis, preminulo 9. aprila 2019. godine od povreda nanetih tupim predmetom. Sudski zapisi otkrivaju da je i majka deteta, Ejmi Tejlor, takođe priznala krivicu za ubistvo drugog stepena i zloupotrebu deteta, u okviru dogovora sa tužiocima.

Vud je priznao krivicu koristeći Alfordovu klauzulu, koja omogućava da formalno prizna krivicu, a da pritom i dalje tvrdi da je nevin. Pre nego što je započeo svoju profesionalnu karijeru, Vud je igrao za Univerzitet Notr Dam, kao i u Kanadskoj fudbalskoj ligi, gde je igrao za Montreal Aluetse.

Ova tragična priča baca senku na sportsku karijeru Sijera Vuda i ostavlja za sobom pitanja o pravdi i odgovornosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading