KAKO DO TROFEJA?! Sprski LoL igrač OBARA rekorde - Aleksa je SINONIM za USPEH!

Autor:

Sport

14.08.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspracija za nove generacije!

KAKO DO TROFEJA?! Sprski LoL igrač OBARA rekorde - Aleksa je SINONIM za USPEH!

Foto: Instagram/Printscreen/doubleaim

Sport

Esport Savez Srbije sa ponosom je predstavio novu platformu posvećenu promociji esporta u Srbiji "Game Connect podcast".

Ovaj projekat ima za cilj da kroz seriju intervjua sa najboljim domaćim esportistima i strastvenim gejmerima prikaže esport kao profesionalni sport i inspiraciju za buduće generacije, više o tome možete pronaći na portalu Esport Savez Srbije.

Prva epizoda "Game Connect" podkasta donosi ekskluzivan intervju sa Aleksom Stankovićem, poznatijim kao "DoubleAiM", jednim od najistaknutijih i najtrofejnijih srpskih igrača "League of Legendsa" iliti "Liga legendi" -"LoL".

Aleksa je tokom svoje bogate karijere osvojio brojne trofeje i priznanja, čime je postao sinonim za uspeh na domaćoj i međunarodnoj esport sceni. U razgovoru, DoubleAiM otkriva detalje o svom putu ka vrhu, strast prema gejmingu koja ga je vodila kroz izazove, kao i iskustva igranja za domaće i strane timove. Kroz ovaj intervju, publika će imati priliku da čuje kako izgleda život profesionalnog esportiste, kao i da sazna više o razlikama između domaće i međunarodne esports scene.

"Game Connect podcast" nije samo platforma za razgovor, već i mesto gde domaći esportisti mogu da podele svoje priče, izazove i uspone, inspirišući time nove generacije gejmera.

Prva epizoda podcasta sa Aleksom već je dostupna na zvaničnom kanalu Esport Saveza Srbije, i predstavlja sjajnu priliku da bliže upoznate jednog od najuspešnijih srpskih esportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading