BOGDANOVIĆ NA METI DEVOJAKA! Gde god KROČI obara s NOGU: To nije NORMALNO!

Autor:

Sport

14.08.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdane, oprezno!

BOGDANOVIĆ NA METI DEVOJAKA! Gde god KROČI obara s NOGU: To nije NORMALNO!

Foto: Profimedia, ATA Imgaes, Instagram

Popularni košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je s reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Olimpijadi i poznat je po sportskim dostignućima, privatni život čuva daleko od očiju javnosti iako se ponešto zna o njegovim emotivnim izborima.

On je ispunio svoj profesionalni san kada je počeo da igra u najboljoj ligi na svetu - NBA, gde je sada u klubu Atlanta Hoks, a kapiten naše reprezentacije na Olimpijadi u Parizu zamalo nije ispunio srpski san da u polufinalu pobedimo reprezentaciju SAD. Rat koji je vođen na terenu završio se blagom prednošću Amerikanaca da bi u meču za bronzu naši bili bolji od Nemačke. Bogdan je istakao da je ponosan na sve što je reprezentacija pokazala na parketu.

Roditelji Koviljka i Dragan, kao i njegova mlada sestra Bojana, svesni su koliko je odricanja Bogdan u životu imao da bi postigao veliki profesionalni uspeh - često je odsustvovao od kuće zbog obaveza, propustio je i matursko veče da bi bio na treningu, a on s posebnim emocijama govori o svojim najbližima.

- Trudim se da što više vremena budem s njima, pa smo nedavno svi zajedno išli na odmor. Nastojim da takvih trenutaka bude što više. U svačijem životu postoje prioriteti, a samo mi biramo šta će oni biti. Meni je porodično okruženje veoma važno - rekao je talentovani košarkaš za Stori. 

Posebna priča je njegov emotivni život, koji je, čini se, dosta patio zbog njegove profesije. Ljubav s manekenkom Anjom Škuletić, sada već Šušnjar, trajala je godinu i po i Bogdan se trudio da uskladi sport i vezu, ali ipak nije uspeo. Razišli su se krajem 2015, baš kada je igrao Evropsko prvenstvo.

 

 

Prijatelji iz njegovog okruženja su govorili da je košarkaš Anju posmatrao kao veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka snu - da igra u NBA ligi, te da mu je raskid teško pao. Anja je kasnije ušla u novu vezu, iz koje je dobila i ćerku.

U narednom periodu bio je dosta oprezniji, a sledeću vezu, s glumicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao preko njene koleginice Jelisavete Orašanin, tada devojke Bogdanovog saigrača Miloša Teodosića, držao je podalje od javnosti. Pola godine je trajala veza s talentovanom glumicom, a okončana je u decembru 2017. godine. Prema pisanju naše štampe, košarkaš je bio taj koji je raskinuo vezu i to zbog činjenice da su bili udaljeni hiljadama kilometara.

 

 

- U Ameriku mi često dolaze porodica i prijatelji. Mnogo mi je lakše uz njihovo prisustvo i podršku. Nije bitno ni gde se nalazite ako ste u pravom okruženju. Družim se s prijateljima, igram igrice, čitam neke dobre knjige. Treniram, gledam da čak i kada je slobodan dan, odem da odradim trening. Nekada iz dosade odem u halu i šutiram - rekao je tada Bogdan.

Činilo se da atraktivni Beograđanin zbog zahtevne profesije nema vremena da se posveti svom emotivnom životu, ali veza sa teniserkom Olgom Danilović, koja je usledila, prema pisanju domaćih medija, trajala je skoro dve godine. S Olgom se jedini put zajedno pojavio u javnosti na svadbi teniserke Jovane Jakšić.

 

 

- Ljubav treba pustiti da se dogodi, ne treba je juriti. Svestan sam da devojke razmišljaju suprotno i često me jure, ali, da budem iskren, mislim da to nije sasvim normalno - rekao je košarkaš koji nije javno govorio o vezi s ćerkom bivšeg košarkaša Predraga Danilovića, ali upitan ranije kakve devojke voli.

- Mislim da je sve star ukusa. Čak i ako bih odgovorio, možda se vama ili nekom drugom sviđaju drugačije devojke, nema tu pravila - rekao je Bogdan i dodao da ne bi da priča o tome ima li vremena da razmišlja o devojkama pored zahtevnih obaveza.

No, posle veze s Olgom, u medijima se pričalo i o drugim njegovim emotivnim izborima, poput dizajnerke i manekenke Britani Net.

 

 

A tu je i manekenka Sara Radović. U januaru ove godine potvrdio je romansu s deset godina mlađim modelom, ali njima bliski izvori potvrdili su da se par rastao i da je on ponovo sam. Dok Bogdan i dalje čeka onu pravu, maksimalno je posvećen karijeri i stoga ne čudi njegov odgovor na pitanje da li je put ka vrhu težak.

 

 

- Uvek je put težak, takve stari nikada nisu lake. Nije trik samo u tome da stignete do cilja, već i da uspete da ostanete tu gde ste se zaputii i ostavite nekakav trag - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading