EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Bivše dete Crvene zvezde je blizu Partizana

Autor: Republika/A.Đ./S.J.

Sport

14.08.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnim partijama privukao veliku pažnju.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Bivše dete Crvene zvezde je blizu Partizana

Foto: Starsport

Od kako je obukao dres Železničara, Lazar Romanić pruža fanstatične partije koje je Pančevce održao u životu i zahvljajujući njegovom doprinosu ''dizelka'' je zadržala status Superligaša. Međutim, ponude na adresu Pančevaca za ovog talentovanog fudbalera sve više stižu.

Kako Republika saznaje za Romanića su zainteresovani Crvena zvezda, Partizan, Trabon i Rubin i Nižnji Novgorod. Romanić je cele prošle sezone igrao odličnom nivou, a od starta, bio je u par navrata i najbolji igrač kola, a njegovi golovi spašali su Pančevce negativnih rezultata. Romanić je izgleda, kako saznajemo, doneo odluku da će njegov sledeći dres biti crno-bele boje.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Zimus je Železničar odbio ponudu Rubina od 600.000 evra za Romanića, jer ozbiljno računaju na njega. Romanić je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije dobio pravu priliku, pa je morao da se kali zaobilaznim putem u inostranstvu. U dosadašnjem delu karijere igrao je i za OFK Beograd, Borac Čačak, Lamiju, gde se i afirmisao kao fudbaler i privukao pažnju ''dizelke''.

Romanić je dobio prvi poziv u U18 nivo Srbije u oktobru 2015. pod vodstvom trenera Ivana Tomića. Za fudbalsku reprezentaciju Srbije do 19 godina debitovao je 1. septembra 2016. u utakmici protiv Sjedinjenih Država, odigranoj na memorijalnom turniru „Stevan Vilotić – Ćele“. Romanić je postigao svoj prvi gol za tim u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske 23. februara 2017. godine.

Biće zanimljivo videti kako će se Romanić pokazati u novom klubu. Partizan ga očekuje raširenih ruku, a nadamo se da će se njegovim prelaskom rezultati poboljšati i da se Dinamo Kijev nikad više neće ponoviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading