ALBANSKI PROVOKATOR OSTAO BEZ KLUBA! Šaćiriju raskinut ugovor, pa je izjavio OVO

Autor:

Sport

14.08.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je tražio, to je i dobio.

ALBANSKI PROVOKATOR OSTAO BEZ KLUBA! Šaćiriju raskinut ugovor, pa je izjavio OVO

Foto: Tanjug/AP

Nakon dve i po sezone provedene u američkom timu Čikago Fajer, švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri postao je slobodan igrač. Odluka o raskidu ugovora doneta je nakon razgovora između kluba i fudbalera, a sportski direktor Džordž Hejc istakao je da je ovo najbolje rešenje za sve uključene strane. Šaćiri je za Čikago Fajer odigrao 75 utakmica, postigao 16 golova i zabeležio 20 asistencija.

- Čikago Fajer i Đerdan Šaćiri dogovorili su se da raskinu ugovor veziste - saopšteno je na sajtu kluba, uz objašnjenje koje je predstavio sportski direktor Džordž Hejc.

Republika

Foto: X/Printscreen

Đerdan Šaćiri

 

- Posle razgovora sa Đerdanom, zajedno smo se dogovorili da je rastanak u najboljem interesu svih strana. Zahvaljujemo mu na doprinosu klubu i želimo mu sreću u sledećem poglavlju karijere - takođe je navedeno.

Nakon raskida ugovora, Šaćiri je izjavio da je ovo pravi trenutak da istraži nove šanse u karijeri te se zahvalio klubu i navijačima na podršci tokom svog boravka u Čikagu.

Ovaj fudbaler svojim igrama ostavio je traga i u klubovima poput Liverpula, Bajerna, Stouka, Intera, kao i matičnog Bazela.

- Verujem da je ovo pravi trenutak da istražim nove šanse u karijeri. Hoću da zahvalim klubu i navijačima za podršku tokom mog boravka u Čikagu. Želim Fajeru samo uspehe - kazao je Šaćiri.

Jedan od trenutaka koji su posebno zapamćeni jeste Šaćirijev susret sa reprezentacijom Srbije na svetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru. U tim prilikama, Šaćiri je postigao gol protiv "orlova" i izazvao kontroverze pokazujući albanski "dvoglavi orao", što je izazvalo reakcije navijača Srbije.

U svetlu novih dešavanja, ostaje da vidimo gde će karijera ovog talentovanog fudbalera nastaviti svoj tok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading