NOLE JE ODMAH POSLE DOČEKA POBEGAO IZ SRBIJE! Evo gde se uputio i zašto (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenje i ponos su bili očigledni na svečanom dočeku koji je organizovan kako bi se proslavio njegov veliki uspeh.

NOLE JE ODMAH POSLE DOČEKA POBEGAO IZ SRBIJE! Evo gde se uputio i zašto (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS

Novak Đoković, srpski teniser, nedavno se vratio u Beograd nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Uzbuđenje i ponos su bili očigledni na svečanom dočeku koji je organizovan kako bi se proslavio njegov veliki uspeh. Đoković je zajedno sa ostalim osvajačima medalja uživao u provodu u jednom beogradskom lokalu, deleći radost sa svojim sugrađanima.

Nakon proslavljanja u Beogradu, Novak se vratio u Crnu Goru gde će nastaviti sa odmorom i pripremama za predstojeći US Open. Iako nije zvanično potvrdio učešće na turniru, očekuje se da će se pripremiti i učestvovati na poslednjem grend slemu sezone.

 

 


Novak je istakao svoju ljubav prema Crnoj Gori, koju smatra ne samo omiljenom destinacijom za odmor, već i mestom gde voli da trenira. Crna Gora ima poseban značaj za Đokovića, budući da je tamo proveo mnogo vremena tokom detinjstva, a čak se i oženio u toj zemlji. Ponosan je na svoje poreklo iz Jasenovog polja, Nikšića, i ističe da su mu pripreme u Crnoj Gori pomogle da se adaptira na vrućine u Parizu.

Novak Đoković, kao sportska ikona i ponos Srbije, nastavlja da inspiriše svoje fanove širom sveta, a pobeda na Olimpijskim igrama samo je još jedan dokaz njegovog neospornog talenta i posvećenosti tenisu. S nestrpljenjem se očekuje njegovo učešće na US Openu, gde će imati priliku da još jednom pokaže svoje majstorstvo na teniskom terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading