POZNATA SUDBINA BRUNA KABOKLA! Saga oko Brazilca je GOTOVA: Evo da li ostaje kod Obradovića!

Autor:

Sport

14.08.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek se završila i ova sapunica

POZNATA SUDBINA BRUNA KABOKLA! Saga oko Brazilca je GOTOVA: Evo da li ostaje kod Obradovića!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Bruno Kaboklo naprasno je otišao iz Partizana bez dozvole kluba u jeku finalne serije KLS, što je diglo veliku prašinu u redovima crno-belih i rezultiralo još jednim izgubljenim trofejom (do duše, za zelenim stolom). Nakon toga, svi su očekivali da je definitivno to to, te da je Brazilac završio svoj mandat u Beogradu.

Međutim, na opšte iznenađenje, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović izašao je u javnost i rekao da Kaboklo ostaje uprkos nedozvoljenom potezu i da će platiti kaznu za to što je uradio. Od tada se njegov status spominjao mnogo puta, navodno je na kraju Obradović odlučivao o njegovoj sudbini, a dodatno su spekulacije o ostanku "podgrejale" sjajne igre Brazilca na Olimpijskim igrama.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Bruno Kaboklo u dresu Partizana

Pisalo se da je u Las Vegasu gde pokušava da se izbori za NBA ugovor, pa da neće, pa da hoće nazad... I zaista je sve to počelo da umara navijače Partizana, pa je možda i bolje što se ovde (valjda) završava sve.

Naime, prema informacijama "Mozzart sporta", Kaboklo se neće naći na predstavljanju Partizanovog tima za novu sezonu, što znači da klub više ne računa na njega. "Crno-bela simfonija" naziv je inovativnog prezentovanja potpuno novog i rekonstruisanog tima crno-belih, a čini se da tu nije bilo mesta za Bruna. Da li je tako odlučio Obradović, ili nije bilo poente zadržati nezadovoljnog igrača, saznaćemo uskoro, trebalo bi već 19. avgusta kada će se upravo održati predstavljanje novih košarkaša u MTS dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading