UZ SNAGU SRPSKIH FUDBALERA DO POBEDE! Jović i Pavlović pokazali koliko vrede, a tamošnji mediji su OVO rekli za njih (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najzapaženijih trenutaka utakmice bio je debi srpskih fudbalera.

UZ SNAGU SRPSKIH FUDBALERA DO POBEDE! Jović i Pavlović pokazali koliko vrede, a tamošnji mediji su OVO rekli za njih (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana su završili predsezonske pripreme pobedom nad Moncom rezultatom 3:1 na "Trofeju Silvio Berluskoni". Ova četvrta pobeda u prijateljskim utakmicama daje nadu navijačima da će ekipa spremno dočekati početak Serije A. Trener Milanovog tima, Paulo Fonseka, iskoristio je priliku da svakom fudbaleru pruži priliku da pokaže svoje umeće, rasporedivši minute ravnomerno tokom meča.

Jedan od najzapaženijih trenutaka utakmice bio je debi srpskih fudbalera, Luke Jovića i Strahinje Pavlovića. Jović je ušao u drugom poluvremenu i za samo nekoliko minuta uspeo da postigne gol, donoseći Milanu vođstvo od 2:1. Ovo je još jedan pokazatelj golgeterskog talenta koji Jović poseduje, a koji će biti od ključnog značaja za Milan u narednoj sezoni.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Strahinja Pavlović je takođe debitovao za Milan, a prema italijanskim novinarima, ostavio je solidan utisak. Njegova samouverena igra, jednostavno vođenje lopte i nekoliko dobrih napada ukazuju na to da će biti značajan igrač za tim. Iako je zaradio ocenu "6", njegov debi obećava mnogo toga, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće nastupe. Za njega je novinar portala "Sempremilan" napisao:

"Bio je samouveren, igrao je jednostavno i držao loptu u svom posedu. Imao je i nekoliko dobrih istrčavanja napred. Delovalo je obećavajuće i biće veoma uzbudljivo videti ga kada bude redovno igrao."

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

 


Luka Jović je takođe dobio pohvale, sa ocenom "6,5" za svoju igru. Njegova sposobnost da se nađe na pravom mestu u pravo vreme i da postigne gol pokazuje da će biti ključni igrač za Milan u narednoj sezoni. Njegova uloga u postizanju golova je od izuzetnog značaja za tim, kako je pokazao tokom pripremnih utakmica.

"Srbin se našao na pravom mesto u pravo vreme i uspeo je da postigne još jedan gol. Deluje da se od njega više može tražiti u otvorenoj igri. Tu je da postiže golove, što on redovno i čini od početka priprema."

 

Nakon uspešnih pripremnih utakmica, fudbaleri Milana jasno pokazuju da su spremni za početak Serije A. Debi i golovi srpskih fudbalera, kao i pozitivne ocene koje su dobili, pružaju nadu navijačima da će ova sezona biti uspešna za njihov omiljeni tim. S nestrpljenjem se očekuje početak takmičarske sezone, kako bi se videlo kako će se ovi mladi talenti snaći u izazovima koji ih očekuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading