PROPAST HAJDUKA! PERIŠIĆ UVREĐEN ODLAZI IZ SPLITA, KRIVI GATUZA: Neko više ne želi moju pomoć!

Autor:

Sport

14.08.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kratko vreme su se očekivanja Bilih mnogo snizila

PROPAST HAJDUKA! PERIŠIĆ UVREĐEN ODLAZI IZ SPLITA, KRIVI GATUZA: Neko više ne želi moju pomoć!

Foto: Starsport

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka samo pola godine nakon što se tamo vratio teško povređen. Razlozi su sukob s trenerom Đenarom Gatuzom, te to što je ubrzo Italijan objavio da je Perišić tri nedelje ranije došao do njega i rekao mu da želi otići. Usledila je salva uvreda navijača upućena Perišiću, koji je nakon pretnji i uvreda odlučio da je najbolje da ode. Sada se oglasio i objasnio svoju odluku za „Dalmatinski portal“.

- Došao sam u Hajduk u nadi da ćemo zajedno ostvariti san i uzeti titulu. Imao sam dobar ugovor u Totenhemu, a i povređen sam imao izvrsnu ponudu velikog stranog kluba, gde bih imao fantastične uslove za rehabilitaciju i barem jednake šanse za igranje kao što sam imao ovde. Umesto toga, na poziv uprave kluba i navijačkog puka, odabrao sam život bez porodice koja živi u inostranstvu u nadi da mogu da pomognem u borbi za titulu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đenaro Gatuzo

U kakvom god stanju sam bio, u svakom trenu, pa i onda kad sam ušao u igru u Kup utakmici protiv Dinama, mimo preporuke svih lekara, riskirajući povredu koja bi mi okončala karijeru, davao sam sve od sebe da ostvarimo zajednički cilj. Od prvog dana do danas držao sam se dogovora, ugovora, postavljenih pravila, ali i dane reči te sam i dva puta posle EVRO odbio ponude ozbiljnih klubova kako bih pomogao klubu ovo leto - rekao je Perišić, a onda nastavio:

- Pa valjda je svima jasno da Hajduk i Split nisam odabrao zbog para ili zdravstvene nege. U želji da pomognem sam mnogo puta svoje zdravlje i svoju porodicu stavio u drugi plan i ne žalim zbog toga jer ni ne znam drugačije, ali u nedelju naveče je neko drugi svojim istupom odlučio kako mu moja pomoć više nije potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading