HVALA GRADE MOJ, OVO JE OSTVARENJE SNA! Nekoliko stotina građana dočekalo bronzane junake Aleksu i Malinu na Gradskom trgu

Autor:

Sport

14.08.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje još uvek traje i to u Čačku.

HVALA GRADE MOJ, OVO JE OSTVARENJE SNA! Nekoliko stotina građana dočekalo bronzane junake Aleksu i Malinu na Gradskom trgu

Foto: Starsport

Olimpijske igre u Parizu su završene, ali u Srbiji se još uvek slavi. Nakon svečanog dočeka ispred Skupštine u Beogradu, grad Čačak je dočekao svoje bronzane šampione, košarkaša Aleksu Avramovića i člana stručnog štaba Marka Marinovića. Na stotine ljudi, pre svega mladih večeras je bilo na Gradskom trgu.

- Hvala grade moj, na ovom dočeku, ali i na svemu što nam pružate. Nadamo se da i Marko i ja oprvadavamo svo poverenje i podršku koje nam dajete. Trudimo se da, pre svega na vama deci i omladini damo lep primer. Ja kad sam bio mali imao sam ovaj cilj, ovo je moj ostvareni san. Mnogo vam hvala što ste došli, zahvalio bih se mojoj supruzi, porodici, rodbini, mojim drugarima. Svi oni su uz mene od samog početka - rekao je Aleksa Avramović.

Mlada košarkaška zvezda iz Čačka, ali i zvezda nadmetanja u Parizu ipak bi jedan detalj sa Olimpijskih igara izdvojio kao poseban.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Milsim da je dodela medalja najsrećnija dodela bronze ikada, to je definitivno moj omiljeni trenutak. Ponos i sreća koju sam tada osetio u srcu, evo ni sada nekoliko dana posle, ne mogu da opišem rečima - kaže uz svoj prepoznatljivi široki osmeh Aleksa.

Desna ruka Svetislava Pešića, popularni Malina, takođe nije krio emocije prilikom dočeka u svom rodnom gradu.

- Čačani imaju na šta da bude ponosni, pokazali smo da je naš grad i dalje grad košarke. Naš Aleksa je pravi primer ove naše čačanske košarke. Ovu medalju bih posvetio četvorici predivnih momaka i mom pokojnom ocu. Nadam se da ćete i sledeće godine ovde dočekati Aleksu - rekao je Marko Marinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading