NAŠEM PEVAČU PREMINULO DETE NA EKSKURZIJI: Otkriveni svi DETALJI porodične TRAGEDIJE, nakon SAHRANE se desilo OVO!

Autor:

Zabava

13.08.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač otkrio sve detalje tragedije!

NAŠEM PEVAČU PREMINULO DETE NA EKSKURZIJI: Otkriveni svi DETALJI porodične TRAGEDIJE, nakon SAHRANE se desilo OVO!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Pevač Tomislav Marinković Toma, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", doživeo je životnu tragediju koja ga je potpuno promenila. Na putu ka snimanju emisije, saznao je da je njegov sin Marko tragično preminuo na ekskurziji u Španiji. Ova bolna vest potpuno je uzdrmala Tomu, te je odlučio da se povuče sa muzičke scene i posveti se molitvi i veri kako bi pronašao mir.

U četvrtak je trebalo da bude snimanje emisije, moj sin Marko je trebalo da mi bude podrška. Međutim, na ekskurziji u Španiji Gospodu se upokojio. Od tad se nisam bavio muzikom i tu sam stao, gde smo počeli. Verujem da on želi da nastavim da se bavim pevanjem, inače mi ne bi palo na pamet da ovo radim. Nadam se da ćemo se ponovo sresti i pevati zajedno, verujem u to– rekao je Toma tada, a potom se osvrnuo na svoj život pre tragedije.

Foto: Youtube.com printscreen

Tomislav Marinković Toma

 

– Imao sam uvek dobar auto, stan u Beogradu, kuću u Budvi, para više nego što je trebalo. Nisam se snašao u ovom estradnom životu, nisam želeo da pravim kompromise i tako sam završio kako sam zavšio. Danas radim kao pomoćnik molera, drugovi su mu pomogli da nađem posao da bi imao za elementarnu egzistenciju– ispričao je pevač za Grand.

Tomislav je pronašao utehu u muzici, koju smatra najboljim lekom za dušu. Sa svojom ćerkom Marijom, izveo je emotivnu numeru "Oj devojko, dušo moja" na Grandovoj sceni, evocirajući uspomene na svog sina. Pevač ističe da često tugu pretače u stihove i da mu muzika pomaže da izrazi svoje emocije.

– Kad naiđu krize, molitva je svakodnevna, i u ovom momentu se molim. Ne očekujem ništa od ovog takmičenja, imam samo potrebu da pevam zbog sina- istakao je Marinković.

Foto: Youtube.com printscreen

Tomislav Marinković Toma intervju

 

Ipak, Tomislav se uverio da je muzika najbolji lek za dušu te je nakon nekoliko godina odlučio da se ponovo pojavi u emisiji „Nikad nije kasno“ i zapeva za svog Marka.

– Verujem da bi moj sin bi želeo da nastavim da se bavim pevanjem, da ne budem slomljen, da se dignem ispravim ramena i nastavim da se bavim muzikom kojom smo se zajedno bavili – rekao je Tomislav, a potom sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading