ŽOC ODLUČIO ŠTA ĆE DA RADI SA NANELIJEM? Ovo mu nikad neće zaboraviti

Autor:

Sport

20.07.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko obradović izgubio poveremne u njega.

ŽOC ODLUČIO ŠTA ĆE DA RADI SA NANELIJEM? Ovo mu nikad neće zaboraviti

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejms Naneli bio je jedan od ključnih igrača Partizana prošle sezone, ali njegovo sučeljavanje sa Stefanom Lazarevićem iz Crvene zvezde bacilo je senku na njegove dobre nastupe. Incident u finalu ABA lige rezultirao je Nanelijevim izostankom iz trećeg meča plej-ofa, koji je završen ubedljivom pobedom Zvezde. Nakon toga, Naneli nije nastupao ni u finalu KLS-a, a ovog leta mu ističe ugovor sa crno-belima.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Iako su želje navijača Partizana jasne, izgleda da je Nanelijev odlazak sve izvesniji. Poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija izneo je svoje mišljenje u podkastu "Miljanov korner", ističući da bi voleo da Naneli ostane, ali da je očigledno da je trener Željko Obradović izgubio poverenje u njega nakon incidenta. Tegeltija je naglasio da je to odluka trenera, što dodatno ukazuje na mogući odlazak Amerikanca iz Partizana.


Pitanje koje sada intrigira mnoge ljubitelje košarke jeste gde će nastaviti karijeru Džejms Naneli. Nakon što mu istekne ugovor sa Partizanom, mogućnosti su široke, a spekuliše se o interesovanju drugih klubova kako u Evropi, tako i u drugim delovima sveta. Naneli je svojim umećem i iskustvom definitivno igrač koji može biti pojačanje za mnoge timove, pa ostaje da vidimo gde će njegova košarkaška avantura biti nastavljena.

Iako je Džejms Naneli bio jedan od najzapaženijih igrača Partizana prošle sezone, incident u finalu ABA lige mogao bi značiti kraj njegovog boravka u crno-belom dresu. Njegov odlazak bi mogao da predstavlja gubitak za Partizan, ali bi istovremeno otvorio nova vrata za Nanelija u svetu košarke. S obzirom na sve okolnosti, ostaje nam da sačekamo zvaničnu potvrdu gde će nastaviti svoju karijeru, ali jedno je sigurno - Džejms Naneli će i dalje biti centralna figura koja privlači pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading