PARTIZAN U NEDOUMICI! ZADRŽATI KABOKLA, ILI UZETI MILIONČE?! Crno-beli bi odlaskom Brazilca mogli OZBILJNO da se obogate

Autor:

Sport

16.07.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga Kaboklo i dalje traje

PARTIZAN U NEDOUMICI! ZADRŽATI KABOKLA, ILI UZETI MILIONČE?! Crno-beli bi odlaskom Brazilca mogli OZBILJNO da se obogate

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo naprasno je otišao iz Partizana bez dozvole kluba u jeku finalne serije KLS, što je diglo veliku prašinu u redovima crno-belih i rezultiralo još jednim izgubljenim trofejom (do duše, za zelenim stolom). Nakon toga, svi su očekivali da je definitivno to to, te da je Brazilac završio svoj mandat u Beogradu. Međutim, na opšte iznenađenje, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović izašao je u javnost i rekao da Kaboklo ostaje uprkos nedozvoljenom potezu i da će platiti kaznu za to što je uradio. Od tada se nije spominjao njegov status i ne zna se hoće li zaista ostati kod Žoca, ali jedno je sigurno - mnogo bi značio crno-belima, što je pokazao i u reprezentaciji u kvalifikacijama za OI.

Međutim, iako su iz Humske izrazili želju da zadrže Kabokla, on se trenutno nalazi u Las Vegasu, gde trenira i nada se da će dobiti priliku da potpiše ugovor sa NBA ekipom, a prema navodima, čak sedamnaest timova prati njegove korake.

Republika

Foto: twitter kk partizan

Bruno Kaboklo

Iz beogradskog kluba stižu jasni signali da ne žele da puste igrača koji ima važeći ugovor, te su čak postavili ultimatum pred Kabokla. Partizan je spreman da ide i na više nivoe kako bi zaštitio svoje interese, s obzirom na to da igrač ne sme svojevoljno prekršiti ugovor. Međutim, mogući ostanak Kabokla u Americi bi mogao da "omekša" stav kluba.


Prema informacijama portala "Mozzart Sporta", ukoliko neki NBA tim angažuje Kabokla, crno-beli bi mogli da zarade čak 1.000.000 evra! Ova suma predstavlja značajan finansijski podsticaj za klub i ukazuje na potencijalni pozitivan ishod celokupne situacije, te ukoliko neko ponudi ovoliku svotu, nema sumnje da će je crno-beli i te kako razmotriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading