PARTIZAN OZBILJNO PROFITIRAO ODLASKOM ALEKSE: Sad je jasno što su Avramovića crno-beli pustili u Rusiju

Autor:

Sport

20.07.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan koji će ovog leta napustiti Humsku

PARTIZAN OZBILJNO PROFITIRAO ODLASKOM ALEKSE: Sad je jasno što su Avramovića crno-beli pustili u Rusiju

Foto: Starsport

Ono što se danima najavljivalo, sada je dobilo konačnu potvrdu - Aleksa Avramović, napustiće Partizan, ali neće karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva. Novo odredište srpskog reprezentativca biće moskovski CSKA.

Iako ima važeći ugovor za narednu sezonu, Avramović je, kako saznaju beogradski mediji, prihvatio jaku ponudu "armejaca" i uskoro će zvanično postati deo jednog od najtrofejnijih evropskih klubova.

Sa Avramovićevim odlaskom, Partizan se suočava sa potrebom da dodatno rekonstruiše tim, a grobari nestrpljivo iščekuju pojačanja. Nema sumnje da će nakon odlaska Alekse imati još veća očekivanja, pošto je CSKA izdvojio veliku sumu od čak 400.000 evra na ime otkupa srpskog igrača, saznaje "Telesport".

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Avramović je u Partizanu proveo tri godine, u klub je došao 2021. iz Estudijantesa i tako postao jedan od standardnijih evroligaških igrača, pa odluka da ode u Moskvu baš i "ne pije vodu", dok je za Humsku razumljivije budući da su dobili solidan profit.

Podsetimo, Partizan su već napustili: kapiten Kevin Panter, njegov zamenik Danilo Anđušić, Zek Ledej, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Džejlen Smit, a na izlaznim vratima su Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde, kao i verovatno Bruno Kaboklo. Zvanično su došli Frenk Nilikina, Ife Lundberg i Vanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading