OTKRIVAMO! MILOJEVIĆ LJUT NA OLAJINKU ZBOG NEPROFESIONALIZMA! Nigerijac na SVE NAČINE traži IZLAZ iz Zvezde, atmosfera NAPETA

Autor:

Sport

20.07.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A početak saradnje je bio kao iz snova...

OTKRIVAMO! MILOJEVIĆ LJUT NA OLAJINKU ZBOG NEPROFESIONALIZMA! Nigerijac na SVE NAČINE traži IZLAZ iz Zvezde, atmosfera NAPETA

Foto: Starsport

Došao je prošlog leta u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i u paru sa Žan Filipom Krasoom činio čuda po terenu u pripremnom delu, međutim, čini se da imaju istu sudbinu na Marakani. Reprezentativac Obale Slonovače je po odlasku iz Beograda govorio o nezadovoljstvu koje je osetio kod Bahara, a koje se nastavilo i u kasnijem periodu, ali je, za razliku od Pitera Olajinke, to prenosio i na teren. Sa druge strane, požrtvovanost kod Nigerijca nije manjkala, ali čini se da ni njegov odlazak (?) sa Marakane neće proći u lepom tonu.

Pokazao je Olajinka koliko njegova borbenost znači timu kada god bi počinjao utakmice, ali i ulazio sa klupe. Ipak, izgleda da mu je to što je u nastavku sezone igrao manje smetalo.

Republika

Foto: Starsport

Olajinka na startu prošle sezone

Informacija koja se pojavila juče, da je protiv Nigerijca sa Marakane pokrenut disciplinski postupak - tačna je. I situacija je postala vrlo napeta, pa će jedna strana morati da spušta loptu. Ali, crveno-belima nije lako da to urade jer je Vladan Milojević ozbiljno računao na njega za narednu sezonu, a Zvezda nije klub koji lako može da skloni skupo plaćenog i veoma dobrog napadača. Naime, Olajinka je počeo sa "prenemaganjem" još pre početka priprema sa jasnim ciljem, a to je da se ovog leta vrati u Češku. Očigledno ima razloga zbog kojih želi nazad u Slaviju, ali mu iz Ljutice Bogdana to ne dozvoljavaju zbog toga što je, nezadovoljan prvom reakcijom kluba, koji je iz Praga dobio premalu ponudu, na njegov zahtev da ide, počeo da izmišlja povrede i bolove. Nije trenirao sa ekipom, pa nije dobijao šansu na pripremnim mečevima, a veoma je realno da ga ni večeras protiv Jedinstva ne vidimo na terenu. 

Videćemo ko će, ali neko mora popustiti, jer će u suprotnom Olajinka naredne dve godine do isteka ugovora "čamiti" na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading