TRENER JEDINSTVA UPISAN KAO IGRAČ PROTIV ZVEZDE! Ubljani IZIGRALI Superligu! Evo ko će ih VODITI na Marakani

Autor:

Sport

20.07.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A nije ni počelo prvenstvo

TRENER JEDINSTVA UPISAN KAO IGRAČ PROTIV ZVEZDE! Ubljani IZIGRALI Superligu! Evo ko će ih VODITI na Marakani

Foto: FK Jedinstvo Ub

Samo što nije počeo meč između Crvene zvezde i Jedinstva na otvranju Superlige Srbije, a pravi cirkus ponovo se događa u elitnom fudbalskom rangu, pošto je trener Ubljana u protokolu zaveden kao - igrač.

Razlog za ovakav postupak jeste nedostatak PRO licence koja je neophodna trenerima u Superligi Srbije, pa samim tim Ivan Radovanović nema pravo da se nalazi na mestu šefa struke Jedinstva.

Naime, čini se da ni za poziciju pomoćnika Radovanović nema adekvatnu licencu, zbog čega su u Jedinstvu morali da pronađu alternativno rešenje kako bi izbegli kršenje propisa. Kao rezultat toga, Radovanović je registrovan kao igrač, što mu omogućava da bude prisutan na klupi, ali ne sme da ustaje i daje savete tokom utakmica, dok će šef stručnog štaba Jedinstva biti Slaven Kovačević.

Republika

Foto: Republika

Čelnik Jedinstva: Nemanja Matić

Podsetimo, obe ekipe u novu sezonu ulaze sa delimično izmenjenim sastavima, ali se na osnovu viđenog u pripremnom periodu slobodno može reći da su i beogradski i ubski crveno-beli u ovom momentu jači u odnosu na prethodnu sezonu i svakako se očekuje spektakl koji će ostati upisan u analima oba kluba.

Treba napomenuti da će početni udarac na današnjem meču izvesti legenda oba kluba Dušan Savić koji je prve fudbalske korake načinio na Ubu, a zatim na Marakani ostvario blistavu karijeru.

Meč između Crvene zvezde i Jedinstva sa Uba počinje večeras od 20 časova, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da se nađu na tribinama našeg najvećeg stadiona, imaće priliku da direktan prenos prate na kanalu TV Arenasport Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading