STEPANOVIĆ NAPUSTIO FMP: Evo gde se uputio

Autor:

Sport

19.07.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je njegova sledeća stanica.

STEPANOVIĆ NAPUSTIO FMP: Evo gde se uputio

Foto: Starsport

aleksa stepanovic

Aleksa Stepanović, jedan od najvećih talenata košarkaškog kluba iz Železnika, odlučio je da napusti redove Pantera nakon tri uspešne sezone, te se preseli u Rusiju gde je potpisao ugovor sa klubom Jenisej. Ovaj klub predvodi poznati srpski trener Jovica Arsić.

Nišlija je svoju karijeru započeo u klubovima poput Sparsa iz Sarajeva, užičke Slobode, Metalca iz Valjeva, da bi 2021. godine stigao u redove Partizana. Međutim, nije uspeo da se nametne kod tadašnjeg trenera Željka Obradovića, te je prešao u FMP gde je proveo minule tri sezone.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Stepanović

 

Tokom svog boravka u FMP, Stepanović je pokazao značajan napredak kako u igračkom, tako i u liderskom smislu. Postao je jedan od najvažnijih i najboljih igrača u timu, te je sada odlučio da se otisne van granica svoje domovine i pokaže svoj talenat u inostranstvu.

Potpisivanjem ugovora sa ruskim klubom Jenisej, Stepanović ulazi u novu fazu svoje karijere, spremajući se da osvaja ruske terene pod vođstvom iskusnog trenera Jovice Arsića. Njegov prelazak u ovaj klub predstavlja značajan korak ka ispunjenju svojih košarkaških ambicija i predstavlja veliki izazov, kako za njega lično, tako i za srpsku košarku u celini.

Aleksa Stepanović je tokom svoje karijere pokazao izuzetan talenat i posvećenost košarci, te je njegov prelazak u ruski klub Jenisej samo još jedan korak ka ostvarenju svojih snova i osvajanju novih visina u košarkaškom svetu. S obzirom na njegov dosadašnji razvoj i zalaganje, možemo očekivati da će njegova karijera i dalje rasti i da će ostaviti veliki trag u svetu košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading