NOLE OPET SRAMNO PONIŽEN: Anonimus ISPRED Đokovića! Evo kojim zvezdama Srbin gleda u leđa (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

20.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Top 10 najpretraživanijih sportista na svetu.

NOLE OPET SRAMNO PONIŽEN: Anonimus ISPRED Đokovića! Evo kojim zvezdama Srbin gleda u leđa (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, našao se na top 10 listi najpretraživanijih sportista na svetu, ali tek na osmom mestu. Jedini teniser kojeg više pretražuju je Karlos Alkaraz, od koga je Đoković izgubio u finalu Vimbldona sa rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6).

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

 

Naravno, na toj listi se nalaze takođe i fudbaleri i košarkaši, ali i jedan kriketaš, kao i vozač formule 1.

Na prvom mestu je, kao što se moglo i očekivati, Kristijano Ronaldo koji se smatra za jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala, a pretražen je 199,4 miliona puta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kristijano Ronaldo

 

Na drugom mestu se takođe nalazi jedan fudbaler, koji je, pored toga sto je jedan od najboljih na svetu u svojoj generaciji, poznatiji po svojim padanjima na terenu, a njegovo ime je Nejmar i pretrašen je 140,9 miliona puta.

Republika

Foto: Ap photo

Nejmar

 

Neslavno treće mesto zauzima najbolji fudbaler na svetu, Lionel Mesi sa 104,4 miliona pretraživanja.

Republika

Foto: Ap photo

Lionel Mesi

 

Četvrto mesto nije rezervisano ni za jednog fudbalera, zato što ga zauzima jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms sa 72,1 miliona pretraživanja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lebron Džejms

 

Na petom mestu je, na naše iznenađenje, kriketaš Virat Koli koji je pretražen čak 68 miliona puta, dok je na šestom još jedan fudbaler sa 63,7 miliona pretraživanja, kapiten franciske reprezentacije Kilijan Mbape.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

 

Sedmo i osmo mesto su rezervisana za finaliste Vimbldona. Na sedmom je Karlos Alkaraz sa 60 miliona pretraživanja, a osmo mesto zauzima Novak Đoković sa 58,4 miliona.

Na devetom mestu se nalazi još jedan fudbaler sa 43,4 miliona pretraživanja, Erling Haland, a deseto mesto zauzima jedan od najboljih vozača formule 1 svih vremena, Luis Hamilton, sa 34,9 miliona pretraživanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading