SVE JE GOTOVO! Avramović definitivno NAPUŠTA Partizan! Ovo je njegov NOVI KLUB!

Autor:

Sport

20.07.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije rastaje se sa crno-belima.

SVE JE GOTOVO! Avramović definitivno NAPUŠTA Partizan! Ovo je njegov NOVI KLUB!

Foto: Starsport

Ono što se danima najavljivalo, sada je dobilo konačnu potvrdu - Aleksa Avramović, napustiće Partizan, ali neće karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva! Novo odredište srpskog reprezentativca biće moskovski CSKA

Iako ima važeći ugovor za narednu sezonu, Avramović je, kako saznaju beogradski mediji, prihvatio jaku ponudu "armejaca" i uskoro će zvanično postati deo jednog od najtrofejnijih evropskih klubova.

Sa Avramovićevim odlaskom, Partizan se suočava sa potrebom da rekonstruiše tim. Predsednik kluba, Ostoja Mijailović, najavio je da će sastav biti poznat pred početak priprema.

Republika

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Aleksa Avramović

Trenutno, najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović računa na nekoliko igrača, uključujući i pojačanja Frenka Ntilikinu (Šarlot Hornets), Ifea Lundberga (Virtis), Vanju Marinkovića (Baskonija) i Brendona Dejvisa (Valensija). Ovaj kvartet je zvanično pojačao crno-bele.

Grobari su izuzetno nestrpljivi, jer se već odugovlači sa ozvaničenjem igrača koji su od ranije, barem bi trebalo, "završeni": Ajzea Majk, Isak Bonga, Arijan Lakić, Mario Nakić, Tajrik Džons i Sterling Braun, pošto je sa njima postignut načelan dogovor.

Za razliku od igračkog kadra iz prošle sezone, Humsku su već napustili: kapiten Kevin Panter, njegov zamenik Danilo Anđušić, Zek Ledej, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Džejlen Smit, a na izlaznim vratima su Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading