DUARTE POGODIO IZ PRVOG KONTAKTA SA LOPTOM U DRESU ZVEZDE! Rapsodija na Marakani

Autor:

Sport

20.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I novo pojačanje se upisalo u strelce

DUARTE POGODIO IZ PRVOG KONTAKTA SA LOPTOM U DRESU ZVEZDE! Rapsodija na Marakani

Foto: Starsport

FK CRVENA ZVEZDA - FK JEDINSTVO UB 4:0

'18, '23 Endiaje, '53 Katai, '69 Duarte

TOK MEČA

69. minut - GOOOOL! 4:0 ZA ZVEZDU - BRUNO DUARTE! Iz prvog kontakta sa loptom na debiju novi igrač crveno-belih sprovodi loptu u mrežu nakon odbitka!

53. minut - GOOOL! 3:0 ZA ZVEZDU - ALEKSANDAR KATAI! Iskoristio je dodavanje Hvanga i fenomenalnim driblingom se izborio za poziciju za udarac, a onda i odradio lakši deo posla.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

37. minut - I Puma Rodrigez se umalo upisao u strelce na debiju, ali njegov pokušaj je zaustavio Jovanović.

23. minut - GOOOL! 2:0 ZA ZVEZDU - PONOVO ENDIAJE! Luka Ilić je još jednom fenomenalno probio po levoj strani i uposlio Šerifa koji još jednom pokazuje odličnu završnicu!

Republika

Foto: Starsport

Endiaje daje prvi gol

18. minut - GOOOL! 1:0 ZA ZVEZDU - ŠERIF ENDIAJE! Mimović je vrlo lepo centrirao, a Senegalac izvrsnim finišom završio akciju i sproveo loptu iza leđa Jovanovića.

15. minut - Milanović i Điga su ostali da leže na zemlji posle sudara, pa je arbitar pozvao lekarske ekipe da uđu na teren.

9. minut - Još jednom je Ilić sjajno probio po levoj strani, ali šut je proleteo iznad gola.

3. minut - Odmah velika prilika za Zvezdu, a umalo se Luka Ilić upisao u strelce na povratničkom debiju.

POČEO JE MEČ

PRE UTAKMICE

19:05 - Ovo su sastavi ekipa:

Crvena zvezda:  M.Ilić – Mimović, Điga, Stojić, Rodić – Dalsio, Hvang – Puma, L.Ilić, Katai – Endiaje.

Jedinstvo Ub: Jovanović – Radivojević – Fereira – Milanović, Miladinović – Doderović – Stojanović – Perez – Sezej – Dimitrić – Golubović.

19:00 - Poštovani čitaoci, dobrodošli na LIVE blog meča prvog kola Superlige Srbije.

 

 

UVOD

Superliga Srbije za sezonu 2024/25 startovala je u petak 19. jula mečevima u Leskovcu i na stadionu u Humskoj ulici.

Na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, uslovno rečeno domaćin, ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 poražena je od Železničara iz Pančeva rezultatom 2:3, dok je na crno-beloj strani Topčiderskog brda, Partizan "gostovao" kruševačkom Napretku i uspeo je pogorkom Saldanje u nadoknadi vremena da stigne do gola i prva tri ovosezonska boda.

U subotu 20. jula na programu su još tri premijerna meča, a svakako najinteresantniji duel biće odigran na stadionu "Rajko Mitić" gde će zvanični šampion, tim Crvene zvezde, dočekati Jedinstvo sa Uba, ekipu koja debituje u elitnim rangu, a svakako će ovaj meč biti obeležen zbog istorije klubova koje povezuju mnogobrojni asovi.

 

 

Obe ekipe u novu sezonu ulaze sa delimično izmenjenim sastavima, ali se na osnovu viđenog u pripremnom periodu slobodno može reći da su i beogradski i ubski crveno-beli u ovom momentu jači u odnosu na prethodnu sezonu i svakako se očekuje spektakl koji će ostati upisan u analima oba kluba.

Treba napomenuti da će početni udarac na današnjem meču izvesti legenda oba kluba Dušan Savić koji je prve fudbalske korake načinio na Ubu, a zatim na Marakani ostvario blistavu karijeru.

Meč između Crvene zvezde i Jedinstva sa Uba počinje večeras od 20 časova, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da se nađu na tribinama našeg najvećeg stadiona, imaće priliku da direktan prenos prate na kanalu TV Arenasport Premium 1.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading