GROBARI MOLE NANELIJA DA OSTANE, ON "KULIRA": Ostavio je još jednu ZAGONETNU poruku

Autor:

Sport

19.07.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne zna kakav je njegov status

GROBARI MOLE NANELIJA DA OSTANE, ON "KULIRA": Ostavio je još jednu ZAGONETNU poruku

Foto: Starsport

Partizan se suočava sa ogromnim i pomalo neočekivanim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači.

Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude iz Evrolige, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Ovo je gotovo ceo sastav crno-belih iz prethodne sezone, a grobare još jedino brine status jednog imena koje se nije spominjalo od kako se završila sezona - Džejms Naneli.

Grobari ga redovno prizivaju da ostane, ali on se ne oglašava u komentarima i ne odgovara na molbe pratilaca. Postavlja samo čudne i zagonetne objave, baš kao što je i ovog puta uradio. Naneli je na svom Tviter nalogu objavio misterioznu poruku u vidu emotikona peščanog sata i dva prsta koja prizivaju sreću, što je izazvalo zabrinutost među navijačima koji su odmah počeli da mu šalju poruke podrške i molbe da ostane u klubu.

Za sada nema konkretnih informacija o mogućem produženju ugovora i šta bi ovo moglo da znači, ali očigledno je da je budućnost Nanelija tema interesovanja u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading