PREMINUO MLADI SPORTISTA! Još nije ni punoletstvo proslavio

Autor:

Sport

20.07.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prerano nas je napustio.

PREMINUO MLADI SPORTISTA! Još nije ni punoletstvo proslavio

Foto: Pixabay

Sveća

U nedavnom događaju koji je potresao Hrvatsku, mladi fudbaler Ivano Udovčić, star svega 12 godina, preminuo je na bazenima u Velikoj. Ivano je bio član kluba Šokadija, gde je trenirao fudbal poslednje četiri godine. Ovaj tužni događaj izazvao je duboku tugu i nevericu među članovima kluba i lokalnom zajednicom.

Nedavno je Ivano odigrao poslednju utakmicu protiv vršnjaka iz Hrvatske, ostavljajući iza sebe sećanje na mladog talentovanog fudbalera. Njegova strast prema fudbalu bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih.

Klub Šokadija je reagovao na ovu tragičnu vest organizovanjem kriznog štaba i pružanjem stručne pomoći svim članovima kluba, posebno Ivanoovim drugovima. Njihova briga o psihičkom zdravlju dece koja su doživela ovu strašnu tragediju pokazuje posvećenost klubova prema svojim članovima.

Lokalna zajednica je takođe pokazala svoju podršku, izražavajući saučešće porodici i prijateljima preminulog Ivana. Pozivajući ljude da se pridruže u paljenju lampiona u znak sećanja na mladog fudbalera, ova gesta zajednice pokazuje duboko poštovanje prema Ivanoovom životu i doprinosu lokalnoj sportskoj zajednici.

Ivano će zauvek ostati u srcima i mislima svojih saigrača, trenera, prijatelja i svih koji su ga poznavali. Njegova strast prema fudbalu i njegov doprinos klubu Šokadija ostat će neizbrisivi deo sećanja na ovog mladog fudbalera.


Ova tragična smrt podseća nas na važnost podrške i brige o mentalnom zdravlju dece koja se suočavaju sa gubicima i traumatičnim događajima. Ivanoova uspomena će živeti kroz sećanja i ljubav koju je ostavio iza sebe, podsećajući nas da je svaki trenutak dragocen i da treba ceniti svaki osmeh, svaki san i svaku strast u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading