IZRAELCI KOČE NAJVEĆU ZVEZDINU "BOMBU" LETA: Igrač sve DOGOVORIO sa crveno-belima, ali...

Autor:

Sport

20.07.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće ovde stati na Marakani

IZRAELCI KOČE NAJVEĆU ZVEZDINU "BOMBU" LETA: Igrač sve DOGOVORIO sa crveno-belima, ali...

Foto: www.profimedia.rs

Šampion Srbije Crvena zvezda aktivno traži novog krilnog fudbalera kako bi ojačao svoj tim na početku nove sezone. Jedno od imena koje se pominje kao moguće rešenje je Felisio Milson, fudbaler Makabija iz Tel Aviva.

Javili su beogradski, a potvrdili vodeći izraelski sportski mediji, "One" i "Sport 5", da je Crvena zvezda poslala zvaničnu ponudu "ponosu Izraela" za angolskog fudbalera. Međutim, suma od 4 miliona evra za obeštećenje nije zadovoljila apetite Izraelaca, koji navode da neće odstupiti od zahteva od 6 miliona evra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Felisio Milson protiv Olimpijakosa

Pregovori između klubova će se nastaviti, a izraelski mediji ističu da su finansijski uslovi koje je ponudio AEK za Milsona bili daleko povoljniji nego što nudi Crvena zvezda (2,5 miliona evra po sezoni). Ipak, šampion Srbije ima dogovor sa igračem za neto godišnju platu od 1.000.000 evra. Milson je u Makabi stigao prošlog leta za 700.000 evra, a igrao je dobro, ostvarivši sedam golova i 13 asistencija, te postao prva želja Crvene zvezde na mestu levokrilnog napadača.


Crvena zvezda ima jake adute u pregovorima s obzirom na Milsonovo nezadovoljstvo u Makabiju. Naime, fudbaler je bojkotovao treninge nakon odbijanja ponude AEK-a, ali se prethodnih dana vratio u trenažni proces. Ovo nezadovoljstvo može biti ključno u daljim pregovorima između klubova i privoljavanju igrača da dođe na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading