PARTIZANOV IGRAČ USPEŠNO OPERISAN: Nećemo ga dugo gledati na terenu

Autor:

Sport

20.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub i navijači šalju mu podršku

PARTIZANOV IGRAČ USPEŠNO OPERISAN: Nećemo ga dugo gledati na terenu

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana suočili su se sa teškim momentom prilikom učestvovanja na "Bratskom kupu" u Moskvi, tek što je počeo prijateljski meč sa domaćom ekipom CSKA.

Već u prvom minutu susreta, desni bek Marko Živković je morao da napusti teren zbog povrede, što je predstavljalo loš znak za crno-bele.

Iskusni defanzivac je samo pao posle jednog duela, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija, pa je na teren ušao Aleksandar Filipović. Međutim, danas su stigle bolje vesti po njega i klub, pošto je Živković danas uspešno operisao koleno.

Klub je izrazio podršku Živkoviću putem svojih društvenih mreža, kao i navijači koji su mu poželeli brz oporavak.

 

 

 - Fudbaler Partizana na poziciji desnog beka, Marko Živković, danas je uspešno operisan, zbog povrede kolena koju je zadobio na turniru u Rusiji prošle nedelje. Žiletu želimo brz oporavak i povratak na teren - navedeno je u klupskoj objavi na društvenoj mreži X.

Klub je saopštio da je operacija protekla uspešno i poželeo Živkoviću brz oporavak. Iako klub nije objavio koliko će Živković (30) pauzirati, grobari nisu previše optimistični nakon prvih informacija.

Pauza zbog povrede kolena može biti neizvesna, a prve procene su sugerisale da bi se Živković mogao vratiti na teren tek u prolećnom delu sezone. Podsetimo, crno-beli su već juče startovali novu sezonu bez njega pobedom nad Napretkom u nadoknadi vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading