TELO JOVANE JEREMIĆ IZVUKLI IZ VODE: Voditeljka Pinka doživela ZASTOJ SRCA! Upala u more i krenula da se DAVI, bivši muž je tada SKOČIO ZA NJOM

Autor:

Zabava

20.07.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paralisala se od bola!

TELO JOVANE JEREMIĆ IZVUKLI IZ VODE: Voditeljka Pinka doživela ZASTOJ SRCA! Upala u more i krenula da se DAVI, bivši muž je tada SKOČIO ZA NJOM

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji PinkJovana Jeremić, nedavno se prisetila se nemile situacije koju je doživela tokom letovanja, kada je imala manji srčani udar. Sve se odigralo na plaži na Crnogorskom primorju, a na sreću, njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu da joj pruži neophodnu pomoć.

Naime, Jeremićeva je ispričala da se incident dogodio dok se sunčala i čitala knjigu, kada ju je iznenada obuzela jaka vrućina. U želji da se osveži, skočila je u more, ali je ubrzo osetila strašan bol u grudima i počela da se guši. Brzom reakcijom njenog tadašnjeg supruga, voditeljka je izvučena iz vode i prevezena u bolnicu gde su joj lekari dijagnostikovali blaži oblik infrakta.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - prisetila se Jovana, te dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić doživela srčani udar

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu.

Kako su joj lekari tada saopštili, zbog pregrejanosti i naglog skoka u hladnu vodu, došlo je do zastoja srca, ali je brzom intervencijom bivšeg supruga Jovana dobila neophodnu terapiju i sada redovno pije lekove kako bi se osećala dobro.

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

Jovana Jeremić sa bivšim mužem, Vojislavom Miloševićem

- Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je svojevremeno voditeljka Pink za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boza

20.07.2024 12:01

Cuj ona citala,ahahahahaha Vojislave,sto izvadi jbg